Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Огляд чемпіонату Берегівського району з футболу
08:48
Огляд чемпіонату Берегівського району з футболу
В неділю на стадіонах району пройшли матчі четвертого туру чемпіонату району з футболу.

Огляд чемпіонату Берегівського району з футболу Найнапруженішою вийшла гра у Свободі, де місцева команда приймала минулорічного учасника чемпіонату області ФК «В. Бийгань». По ходу гри великобийганці вигравали, але футболісти Свободи боролися до останнього. В результаті мінімальна перемоги Великої Бийгані 3:2.

Цікавим було протистояння у Четфолво, де гостював ФК «Талісман» Великі Береги. На протязі всієї гри ініціативою володіли гості, створювали багато гольових моментів. Футболісти Четфолво побудували гру на контратаках і це принесло їм позитивний результат 4:1 на їх користь. Це той випадок, коли дисципліна бє клас. Адже відомо, що за Четфолво грають переважно місцеві футболісти, а в рядах великобережців добре відомі на теренах області футболісти, такі як Володимир Бобіч, Сергій Лендєл, Михайло Карібов, Андрій Сироватко, а також ряд місцевих вихованців які пройшли школи угорських футбольних академій.

Непередбачувано зіграла вдома Боржава, яка нічого не змогла протиставити гостям з Яношів. Вже в першому таймі гості повели 4:0. В другому таймі яношівці ще двічі забили, боржавці спромоглися на гол престижу. В результаті 6:1 перемога ФК «Яноші».

Один з претендентів на найвищі місця ФК «Артос» Гать гостював у Запсоні. Для «Артоса» Запсонь не зручний суперник. Адже саме в Запсоні гатянці завжди втрачають очки. Складно гра проходила і на цей раз, але другий тайм краще фізично підготовлені гатянці провели просто чудово і три рази розписалися в воротах господарів. В результаті чергова перемога на виїзді 4:1.

Єдина команда, яка йде без втрат в чемпіонаті , це брегівська «Зірка». В звітному турі команда приймала ФК «Кідьош» і без проблем перемогла 2:0.

Лідером після четвертого туру є саме «Зірка», яка має в своєму активі 12 очків. Колективи з Яноші, Гаті та Четфолво посідають з другого по четверте місце набравши по 9 залікових балів. Аутсайдером чемпіонату є ФК «Свобода», яка ще не набрала жодного очка.

Серед юнаків лідирує великоберезький «Талісман», який має максимальний результат 12 очок. До того ж юнаки з Великих Берегів забивши 10 голів в чотирьох іграх не пропустили жодного. Друге та третє місце посідають футболісти з Боржави та Запсоня, в яких по 9 очок. Явними аутсайдерами є команди з Четфолво та Великої Бийгані, які не набрали жодного очка.
Чемпіонат Берегівського району. 4 тур
 
ФК «Свобода» - ФК «В.Бийгань» 2:3 (юнаки7:0)
ФК «Четфолво»- ФК «Талісман» В.Береги 4:1 (0:3)
ФК «Запсонь» - ФК «Артос» Гать 1:6 (3:0)
ФК «Боржава» - ФК «Яноші» 1:4 (3:4)
ФК «Зірка» - ФК «Кідьош» 2:0 (1:1)
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 969 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: