Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Огляд чемпіонату Берегівського району з футболу. 5 тур
13:46
Огляд чемпіонату Берегівського району з футболу. 5 тур
22 травня на стадіонах Берегівського району пройшли ігри чергового 5-го туру чемпіонату району з футболу.

Огляд чемпіонату Берегівського району з футболу. 5 тур Центральним матчем туру вважалася гра між призерами Зимового Кубка району великобережським «Талісманом» та лідером чемпіонату брегівською «Зіркою», яка проходила на сільському стадіоні села Великі Береги.

Перше враження прибувши на сільський стадіон було доволі приємне. Сподобався газон місцевого стадіону, на якому звичайно приємно проводити матчі чемпіонату, не тільки районного але обласного. Гра розпочалася з більш активних дій гостей, які заволоділи відразу ініціативою. Господарі розпочали гру обережно від захисту віддавши центр поля берегів чанам. Особливо в центрі гостей добре діяв Габор Медвідь, який почергово підключав фланги до атаки, на які відкликались Ролланд Боднар, Золтан Купаш. Але надійна гра в обороні «Талісмана», де впевнено почівались Митхайло Карібов та Томаш Сій, зводила їх атаки нанівець. Поступово гра вирівнялась і великобережці пішли вперед. Швидкісні атаки у виконанні Сергія Лендєла, Гергеля Горвата , Андрія Сироватко заставляли помилятися захист Зірки. Хвилинами здавалось що досвідчені захисники Петро Дрозденко, Вадим Онисько втрачають концентрацію. Атаки господарів стали потужними і частенько загрожували волротам Юрія Нагорнюка. Саме вміла гра останнього і врятувала Зірку від здавалось неминучого гола. За кілька хвилин Сергій Лендєл, Гергель Горват, Чобо Копор могли кілька разів відкрити рахунок, але брак в точності і надійна гра Нагорнюка рятували ворота гостей.

Але першими рахунок відкрили гості. На 29 хвилині Дьордь Пийтер отримав м’яча з глибини поля на правому фланзі, зробив простільну передачу у воротарську і Золтан Купаш в один дотик переправив круглого у ворота Бейло Боднара. Гол не зламав господарів, які продовжили свої атаки. На 34 хвилині Гергель Горват вийшов віч на віч з Нагорнюком і красиво обігравши його переправив м’яча в пусті ворота . Нічия 1:1. Перша половина гри так і закінчилася.

З початком другого тайму Зірка активізувалася. Настанови Томаша Снопчака пішли на користь гравцям, які розпочали відразу потужні атаки. На 57 хвилині Золтан Купаш обіграв кількох гравців Талівсмана на правому фланзі, пробив вздовж воріт і Максим Печерський виводить Зірку вперед Розвязка гри сталася на 71 хвилині коли Габор Медвідь потужно пробив з 20 метрів і м’яч зачепивши захисника змінив напрям і опинився в воротах господарів. Отримавши третій гол великобережці пішли відігруватись. Чудові нагоди скоротити рахунок мали кілька гравців. Особливо запам’ятався момент коли Нагорнюк не втримав потужний удар і відбив перед собою.. Сергій Лендєл з двох метрів влучив в воротаря. Напруження зростало, нерви в гравців здавали. Щоб заспокоїти пристрасті гравців арбітр матчу показав жовті картки за неспортивну поведінку. А 89 хвилині вийшовший на заміну Золтан Пал в штрафній господаря відіграв м’яча у Олега Афанасьєва і поставив крапку і цікавому і напруженому двобої 4:1.

Цікаво і напружено пройшла гра у Великій Бийгані, де місцевий клуб переграв одного з лідерів чемпіонату ФК «Четфолво» 4:2. Не легко далася перемогу Кідьошу на власному полі у протистоянні з Запсонем 2:1. Другу розгромну поразку отримує ФК «Боржава». Цього разу в гостях у Гаті місцевий «Артос» розгромив їх з рахунком 10:1. Черговий розгром набравши ходу влаштував ФК «Янеоші» забивши дванадцять голів у ворота аутсайдера чемпіонату ФК «Свобода».

Після п’яти турів впевнено лідирує ФК «Зірка» маючи стовідсотковий результат 15 очок, на три очки від них відстають фк «Яноші» та ФК «Артос» Гать. Уюнаків лідирує ФК «Талісман» Великі Береги маючи 5 перемог у п’яти іграх. До того ж ніхто із суперників у п’яти турах не зумів засмутити кіпера великобережців Крітіана Болога який відстояв всі ігри на ноль. Друга та третя сходина у ФК «Боржава» та ФК «Запсонь» в яких по 12 очок. Але ситуація тут може змінитися. ФК «Кідьош» подав протест на ФК «Запсонь» за порушення регламенту. Слово за дисциплінарним комітетом.
 
ФК «Талісман» В.Береги - ФК «Зірка» 1:4 (юнаки 5:0)
ФК «В.Бийгань» - ФК «Четфолво» 4:2 (1:0)
ФК «Яноші» - ФК «Свобода» 12:0 (1:0)
ФК «Артос» Гать - ФК «Боржава» 10:1 (0:3)
ФК «Кідьош» - ФК «Запсонь» 2:1 (2:3)
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться тут.
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 836 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: