Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Огляд чемпіонату Берегівського району з футболу. 7 тур
13:19
Огляд чемпіонату Берегівського району з футболу. 7 тур
На стадіонах Берегівського району пройшли матчі 7-го туру чемпіонату району.

Огляд чемпіонату Берегівського району з футболу. 7 тур Найцікавішою була гра в Гаті, де переможець зимової першості та цьогорічний володар Суперкубка району місцевий «Артос» приймав ФК «Четфолво». Гатянці відкрили рахунок уже на 4-ій хвилині. Відзначився Михайло Калій. Здавалося, гра піде на одні ворота. Але інакше думали футболісти з Четфолво, які після пропущеного гола активізувалися і взяли ініціативу в грі. Уже на 18-ій хвилині Норберт Горват зрівняв рахунок, а на 34-ій, завдяки влучному удару Шандора Товта, повели в рахунку 2:1. Футболісти «Артоса» дещо розгубилися, втратили концентрацію і ніяк не могли перехопити ініціативу. Помилки в захисті гатянців були очевидними, і тренер «Артоса» Бейло Гей по ходу гри вдався до ротації гравців у захистів.

Із початку другого тайму «Артос» перебрав ініціативу. Видно, розмова в перерві відбулася серйозна, футболісти оговталися і зробили правильні висновки. Основна боротьба точилася на половині гостей. Протягом 20 хвилин господарі втратили кілька нагод зрівняти рахунок: то кіпер Федір Боднар був на висоті, то на перешкоді ставала поперечина, то стійка воріт. Розвязка сталася на 72-ій хвилині, коли Шандор Нодь вивів на ударну позицію Ласло Пала й останній зрівняв рахунок. Уже через дві хвилини гол-красень зі штрафного забив Мирослав Бундаш, влучивши у верхній кут воріт. Ще одну стовідсоткову нагоду втратив Мирослав, пробиваючи пенальті – м’яч пролетів мимо воріт. Крапку в грі поставив Шандор Нодь, забивши гол на 90-ій хвилині, що принесло перемогу Гаті з рахунком 4:2.

Цікаво й напружено проходила гра в Яношах, де місцевий колектив приймав бронзового призера минулорічного чемпіонату та Зимової першості великобережський «Талісман». Але це стосується тільки першого тайму, після якого на табло світилися нулі. У другому таймі господарі. користуючись неузгодженістю дій оборони «Талісману», легко провели чотири сухі м’ячі. Два рази відзначився Едуард Варга, та по один раз – Янош Міговк та Шандор Дуб. Великобережців уже охрестили командою першого тайму, так як у всіх іграх команда провалює другу половину гри.

Берегівська «Зірка» в черговий раз дала зрозуміти, що має серйозні наміри перемогти в чемпіонаті. У звітному турі берегівчани гостювали у Великій Бийгані, де місцевому клубу вистачило сил триматися один тайм, тому що в другому підопічні Йосипа Бакоша та Томаша Снопчака, провівши п’ять голів, довели свою перевагу.
Напружено пройшла гра між сусідами по турнірному становищу. ФК «Запсонь» приймав ФК «Боржава». Обидва колективи до звітного туру мали по одній перемозі і знаходяться в нижній частині турнірної таблиці. Долю гри вирішив один гол, проведений юним Матяшем Сотмарі в середині першого тайму, що і принесло мінімальну перемогу господарям.

Забивши 5 м’ячів у ворота явного аутсайдера чемпіонату, команді зі Свободи, покращили своє турнірне становище футболісти з Кідьоша, що дало їм можливість піднятися на п’яту позицію турнірної таблиці.

Таким чином, після сьомого туру, не втративши жодного очка, лідирує берегівська «Зірка». Відстаючи на три пункти, друге місце посідає ФК «Яноші». На третій позиції, маючи гру в запасі, – ФК «Артос» Гать. Серед юнаків, не дивлячись на розгромну поразку в Яношах, продовжує утримувати перше місце «Талісман» із Великих Берегів. Другі – юнаки з Запсоня, треті – ФК «Боржава».

Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 701 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: