Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Огляд чемпіонату Перечинського району з футболу. 2 тур
16:28
Огляд чемпіонату Перечинського району з футболу. 2 тур
У неділю, 2 липня, відбувся 2 тур чемпіонату Перечинського району з футболу.

Огляд чемпіонату Перечинського району з футболу. 2 тур
 
ФК «Кам’яна» Тур’я – Ремета – ФК «Раково» – 1:5
 
Перший тайм більш гостро діяли господарі, це їм і принесло результат - під кінець тайму відзначився Тимко. З початком другого тайму гості почали насідати на ворота суперника і голи почали влітали один за одним: хет-триком відзначився Рябчик, ще по голу забили Мицька та Мулеса, тож гості розгромно виграють на виїзді.

 
ФК «Карпати» Перечин – ФК «Тур’я» Тур’я – Ремета – 3:3
 
Цей матч вважався центральним у турі, адже зійшлися два гідні суперники. Господарі мали перевагу домашнього поля, але реметяни досить швидко відкрили рахунок. Вже на 4-й хвилині Лаб’як розігнав атаку, віддав лівіше на Лешанича, який першим дотиком прострілив у штрафну, де Троніщак переграв Синьовича – 0:1. Перечинці зрівняли рахунок у середині тайму, це Готрович заробив пенальті, та сам його виконав – 1:1. На більше в першому таймі команди не спромоглись.
 
У другому таймі господарі посилили гру замінами і вони спрацювали: Іванчо вийшовши один на один реалізував свій момент – 2:1. Надалі гра носила нервовий характер. Щербанич вискакував на рандеву з воротарем та Цап сфолив і побачив перед собою червоне світло. Та не довго Карпати грали у більшості, не витримали нерви у Савка і арбітр показує пряму червону. У наступній атаці рахунок став рівним А. Зизич зряче прострілив у карну зону, де Горват у підкаті заніс круглого в сітку воріт – 2:2.
 
Через декілька хвилин Карпати знову вийшли вперед, відзначився Щербанич – 3:2. Та реметяни показали характер і за 3 хвилини до кінця основного часу зуміли вирвати нічию. Захисники господарів сфолили на С. Зизичу і рефері показує на одинадцятиметрову позначку, до м’яча підійшов Лаб’як і чітко пробив у правий кут – 3:3. Через хвилину той таки Лаб’як за зрив атаки дістав другу жовту і покинув поле передчасно, тож команди догравали матч 10 на 9 та більше моментів не було. Тож закономірна нічия в матчі, де зійшлися дві рівні команди.

 
ФК «Плішка» Сімер – ФК «Явір» Туриця – 0:3 (тех. пор.)
 
Господарі не розмітили поле, внаслідок чого отримали технічну поразку.


Результати 2-го туру:
 
ФК «Кам’яна» Тур’я – Ремета – ФК «Раково» – 1:5

ФК «Карпати» Перечин – ФК «Тур’я» Тур’я – Ремета – 3:3

ФК «Плішка» Сімер – ФК «Явір» Туриця – 0:3 (тех. пор.)

Вихідний: ФК «Ворочево»
Юрко Канте
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 1514 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: