Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Огляд чемпіонату Перечинського району з футболу. 5 тур
17:13
Огляд чемпіонату Перечинського району з футболу. 5 тур
У неділю, 23 липня, відбувся 5 тур чемпіонату Перечинського району з футболу.

Огляд чемпіонату Перечинського району з футболу. 5 тур
 
ФК «Карпати» Перечин – ФК «Кам’яна» Тур’я – Ремета – 2:0
 
Господарі явні фаворити цієї гри, що і начали доводити з перших хвилин, вже на початку зустрічі Прудкий віддав на Іванча, той обігравши двох захисників результативно пробив – 1:0.
 
На другий тайм у складі перечинців відбулось декілька замін, які дали змогу створити ще декілька гольових нагод та м’яч вперто не йшов у ворота гостей. Та під кінець зустрічі, Іванчо подав у штрафну, а там Кость пробив головою і встановив кінцевий рахунок – 2:0.
 
Тож Карпати легко здобувають три пункти і йдуть готуватись до куди важчих ігор.

 
ФК «Плішка» Сімер – ФК «Раково» – 3:1
 
Господарі після дворічної перерви повернулись на свій стадіон у селі Сімер, до того вони свої домашні матчі грали у Перечині на стадіоні школи – інтернату. Тож людей, які підтримували свою команду, зібралось чимало.
Сімеряни зуміли принести вболівальникам свято перегравши досить непоступливого суперника. У складі господарів відзначились Руслан і Олександр Белей, та з пенальті Євген Корпанець.

 
ФК «Тур’я» Тур’я – Ремета – ФК «Явір» Туриця – 2:2
 
Це була безумовно центральна гра туру. Перед матчем гості посідали перше місце, а господарі друге. Також це протистояння вважається принциповим уже багато років, адже відстань між селами всього 3 кілометри. Глядачів, яких на стадіоні було близько 300, порадував той факт, що за гостей на поле вийшов темношкірий Саіду Мунтарі, який грав у Зимовій першості Закарпаття за «Ужгород».
 
Сама гра розпочалась активністю з боку господарів, вони мали реальні нагоди, щоб вийти вперед: Юрій Кузьма навісив зі стандарту, Андрій Зизич пробив та декілька сантиметрів забракло для голу. Через декілька хвилин знову Кузьма подав, вже Михайло Стегура пробивав головою та вище. Та спрацювало добре відоме футбольне правило: Євген Дмітрієв віддав у центр на Мунтарі, який метрів з 23 пробив під поперечину – 0:1. Після цього гра дещо заспокоїлась, було багато фолів у центрі поля та до небезпечних нагод справа не доходила. З таким рахунком команди і пішли відпочивати.
 
Перерва пішла на користь господарям, які з перших хвилин другого тайму почали насідати на ворота гостей. У них на поле вийшов капітан Олександр Троніщак, через якого проходили більшість атак.
 
На 50-й хвилині Троніщак віддав на Юрія Лаб’яка та удар останнього пройшов повз стійку. Гості відповіли своїм моментом, Станіслав Котьо вивів на побачення з кіпером Олександра Пономаренка та той перекинув і голкіпера, і ворота. Та все ж Тур’я домоглась свого - на 64-й хвилині Кузьма подав з кута поля, а там Зизич перегравши на другому поверсі двох захисників пробив головою у праву дев’ятку – 1:1.
 
Після голу градус гри значно піднявся і в деяких моментах арбітр зустрічі Іван Бучок був не послідовним. На 70-й хвилині реметяни могли виходити вперед, коли Максим Олень вискочив майже на рандеву з воротарем та пробив заслабо. Та майже з нічого зуміли відзначитись гості - на 76-й хвилині Максим Фрайтик віддав на Олександра Кирлика, який прострілив у карну зону, де необачно зіграв воротар Еллі Канда, випустивши круглого з рук, першим на добивання встиг Олександр Петрище – 1:2.
 
Та господарі зуміли відігратись через 10 хвилин. Невтомний Кузьма подав у штрафну, де Олександр Данканич пробив точно в дев’ятку – 2:2.
 
Через хвилину Лаб’як заробив другу жовту для Івана Соханича, який недав ввести вчасно м’яч в гру. Господарі мали виривати перемогу, коли Троніщак продавив Фрайтика і пробив метрів з 16 та круглий оминув дев’ятку.
Тож бойова нічия в матчі, який напевно став окрасою першого кола.


Результати 5-го туру:
 
ФК «Карпати» Перечин – ФК «Кам’яна» Тур’я – Ремета – 2:0
ФК «Плішка» Сімер – ФК «Раково» – 3:1
ФК «Тур’я» Тур’я – Ремета – ФК «Явір» Туриця 2:2
 
 

Команда

І

В

Н

П

Мячі

Різниця

Очки

1

ФК «Явір» Туриця

4

3

1

0

11-5

6

10

2

ФК «Плішка» Сімер

3

2

0

1

8-6

2

6

3

ФК «Тур’я» Тур’я – Ремета

5

1

3

1

12-14

-2

6

4

ФК «Карпати» Перечин

2

1

1

0

5-3

2

4

5

ФК «Раково»

4

1

0

3

8-8

0

3

6

ФК «Кам’яна» Тур’я – Ремета

4

0

1

3

6-14

-8

1


Юрко Канте
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 1320 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: