Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Огляд ігор 2-го туру зимового Кубка Берегівського району з футболу
21:37
Огляд ігор 2-го туру зимового Кубка Берегівського району з футболу
16 лютого відбулись ігри другого туру Зимового кубка Берегівського району з футболу.

Огляд ігор 2-го туру зимового Кубка Берегівського району з футболу Зона «А»

ФК «Кідьош» - ФК «Вари» 2:0


Після трирічної перерви команда з села Вари, відновила виступи у районних футбольних баталіях. Колектив сформований із місцевих футболістів показує хорошу гру і змагається на рівних з суперниками, але втрата ігрової, а найголовніше командної практики дається взнаки. І у звітній грі варіївчани боролися на рівних з суперником. Але поступилися. ФК «Кідьош», після важкої гри з Вилоком, зміг відновитися і не дивлячись на кадрові втрати провести у ворота суперника два голи. На 28-ій хвилині відзначився Василь Маргітич, а на 55-ій Ерік Олай подвоїв рахунок.

ФК «Інтер» Берегово – ФК «Вилок» 1:2

Наперед забігаючи можна сказати, що це була гра рівних суперників. Добре укомплектовані обидва колективи ставлять перед собою завдання перемагати у всіх іграх та і в турнірі в цілому. Тому гра вийшла складною та і нервовою. Першими повели в рахунку футболісти з Берегова. На 20-ій хвилині відзначився Атілла Петраш. На 34-ій хвилині Томаш Орос зрівняв рахунок. У другій половині гри мячем більше володіли берегівчани, але наблизитись до воріт суперника не вдавалося, а дальні удари були легкою здобиччю воротаря та захисників. Здавалося нічия буде закономірним результатом. Але футбол грають до останньої хвилини. Саме на останній хвилині гри, скориставшись непорозумінням між захисником та кіпером Інтера, Томаш Орос приніс Вилоку перемогу 2:1.
 

Команда

Ігри

В

Н

П

Голи

Очки

1.

ФК «Кідьош»

2

1

1

0

3:1

4

2.

ФК «Вилок»

2

1

1

1

3:2

4

3.

ФК «Інтер» Берегово

2

1

 0

1

2:2

3

4.

ФК «Вари»

2

0

0

2

0:3

0



Зона «В»

ФК «Талісман» В. Береги - ФК «Запсонь»   0:3


Ігри між цими командами завжди, цікаві, напружені та непередбачувані. Тож і цієї гри всі очікували з особливою зацікавленістю. Дебют гри був за  молодими футболістами  «Талісмана». Перші атаки та удари по воротам були за великобережцями. Запсонь вистояв і пішов в атаку, що і увінчалося успіхом в підсумку. До того ж у захисті Талісмана були помітними кадрові проблеми. За червоні картки у попередньому турі, гру пропускали Матяш Сій та Дюла Пушкаш. Напад Запсоня на швидкостях легко посіяв паніку у захисті суперника і результат було зроблено протягом 13 хвилин. На 22-ій хвилині Ласло Картин відкрив рахунок, на 28-ій Шандор Малеш його подвоїв, а на 35-ій Давід Боркосі забив третій гол. В перерві гри тренер Талісману зробив ряд замін, гра вирівнялась, але змінити рахунок не вдалося.

ФК «Бакта» - ФК «Перехрестя»  0:1   

Футбол багатий на сюрпризи. Та і недооцінка суперника нікому не приносить користь. Після перемоги над Талісманом футболісти з Великої Бакти повірили в свої сили. Адже програючи по ходу гри зуміли отримати перемогу. Відверто у цій грі ФК «Бакта» мала повну ігрову і територіальну перевагу. Непогано комбінували, організовували швидкі атаки. Але, реалізація… То стійка, то поперечина, то голкіпер ставали на заваді мячу влучити у ворота. А то і елементарне невезіння. І фортуна посміхнулася футболістам із Перехрестя. Маючи єдину нагоду вразити ворота суперника, і вони її використали на всі 100 відсотків. На 48-ій хвилині Пейтер Гайдош забив єдиний гол у грі і Перехрестя заробило у свій актив три залікові бали. 
 

Команда

Ігри

В

Н

П

Голи

Очки

1.

ФК «Запсонь»

2

2

0

0

5:0

6

2.

ФК «Бакта»

2

1

0

1

2:2

3

3.

ФК «Перехрестя»

2

1

0

1

1:2

3

4.

ФК «Талісман» В. Береги

2

0

0

2

1:5

0

Прес – служба БРФФ

 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 555 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: