Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Огляд ігор ¼ фіналу Зимового кубка Берегівського району
10:47
Огляд ігор ¼ фіналу Зимового кубка Берегівського району
Як і груповий етап, ігри ¼ пройшли напружено і цікаво. Цього сезону участь у турнірі беруть команди за класом рівні, про що і свідчать результати.

Огляд ігор ¼ фіналу Зимового кубка Берегівського району ФК «Яноші» - ФК «Гела – Магнум» Берегово 1:0
ФК «Запсонь» - ФК «Дружба» 1:1 (пенальті 5:6)
ФК «М. Добронь» - ФК «Кідьош» 0:0 (пенальті 7:8)
ФК «Бадалово» - ФК «В. Бийгань» 0:0 ( пенальті 6:5)

Огляди:

ФК «Яноші» - ФК «Гела – Магнум» Берегово 1:0
ФК «Яноші», фаворит не тільки цієї гри, але і всього турніру. ФК «Гела – Магнум» - новачок районних змагань. На перший погляд все здається просто. Та ні. Якщо подивитися на склад новачків, то там багато знайомих прізвищ, добре відомих вболівальникам. Цей колектив, може дати бій будь якій команді. Як упродовж останніх турів ФК «Яноші» виходила на поле без ряду провідних гравців, так і сьогодні кадрові проблеми теж мали місце. В цілому гра була рівною, але ближчими до взяття воріт були яношівці. Ласло Пал вже в першому таймі мав дві нагоди відкрити рахунок. Не таланило. В другій половині гри активізувалися і гравці з Берегова і теж мали нагоду повести в рахунку. В таких іграх, як правило переможець визначається завдяки одному забитому голу. Так і сталося. На 58 хвилині Василь Сірчак, зумів забити єдиний гол і повів команду вперед, а за хвилину до фінального свистка здали нерви у Віктора Паради, який зупинив суперника забороненим прийомом. За що отримав другу жовтку картку і був вилучений з поля. Прикро. Адже досвідчений футболіст підвів команду в найскладніший момент.

ФК «Запсонь» - ФК «Дружба» 1:1 (пенальті 5:6)
Минулорічний чемпіон району, ставив перед собою єдине завдання - перемога в Зимовому Кубку. То й зрозуміло. Вже з перших хвилин, Запсонь великими силами пішов вперед і на 5 хвилині отримав право пробити одинадцятиметровий удар. Гергель Давід холоднокровно пробив 1:0, Запсонь повів в рахунку. Згодом гра перейшла в середину поля, а з початком другого тайму ініціативою заволоділи футболісти «Дружби». Це і дало їм позитивний результат. На 39 хвилині Норберт Горват зрівняв рахунок. В подальшому , команди діяли на великих швидкостях і почергово мали нагоди вийти вперед в рахунку. За п’яти хвилин до фінального свистка Запсонь втратив стовідсоткову нагоду вирішити долю матчу. Юний Габор Берец не реалізував пенальті. Відповідно нічия 1:1. А далі тривале пробиття пенальті для визначення переможця гри, яке завершилося на користь футболістів «Дружби» 6:5.

ФК «М. Добронь» - ФК «Кідьош» 0:0 (пенальті 7:8)
Гра пройшла за повної територіальної і ігрової переваги футболістів Кідьоша. Але відсутність реалізації цілого ряду гольових моментів, відсутність везіння і хороша гра захисту Малої Доброні на чолі з Габором Медвідєм , ускладнювала прохід футболістам Кідьоша до наступного етапу. Основний час гри не виявив переможця. Нічия 0:0. І післяматчеві пенальті тримали в напрузі вболівальників. Але точнішими виявилися футболісти з Кідьоша. Завдяки влучному удару Алекса Кіша вони перемогли 8:7.

ФК «Бадалово» - ФК «В. Бийгань» 0:0 ( пенальті 6:5)
Кілька років тому, гра між цими командами збирала по кілька тисяч вболівальників не тільки з Берегівського району, але і з інших. Ігри між ними проходили напружено та цікаво. По напрузі ця гра не стала винятком. Не дивлячись на складні погодні умови, футболісти обох команд діяли на великих швидкостях. Великобийганці, через короткі паси намагались домінувати на полі. Футболісти Бадалова, грали на організацію швидкої атаки за рахунок довгих пасів на своїх нападників. Гольових моментів вистачало. Але надійно діяли голкіпери обох команд , ще зовсім юні Балінт Нодь та Іштван Костю. Саме їх впевнена гра на останньому рубежі і довела гру до пробиття післяматчевих пенальті, де успішнішими були футболісти Бадалова.

Таким чином, у півфіналах наступної неділі зустрінуться ФК «Дружба» - ФК «Кідьош» та ФК «Яноші» - ФК «Бадалово».
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 551 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: