Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Огляд матчу у програмі "Поза грою" (ВІДЕО)
15:55
Огляд матчу у програмі "Поза грою" (ВІДЕО)
Огляд поєдинку у Поляні, який завершував десятий тур Вищої ліги чемпіонату Закарпаття.

Огляд матчу у програмі
Перенесений матч 10-го туру між «Поляною» та «Минаєм» викликав чималий резонанс. Щодо самої гри, то результат вирішив ляп воротаря команди господарів та точний удар «минайця» Сергій Машталіра.

 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 2082 | Додав: lobda | Рейтинг: 4.5/2
Всього коментарів: 121 2 »
12 Віола  
0
Як каже єден муй цімбора "то палєво". Хлопці палите єден другого. "таможня дає добро", мінеральна вода "Поляна". Остудіться. За вами спотерігає скрита камера

11 Саша  
0
Якісний менеджмент в футболі то що?Може Минай продав в Европу пару футболістів за сотні тисяч і на це існуе?Чи на рекламі заробляе або продажем атрибутики...то е якісний менеджмент коли клуби заробляють та фінансуються.Та ні...просто побільше бусиків на Італію а таможеники зроблять якісний менеджмент.

10 Ваня86  
0
Давайте без політики-Віджав-Зажав.Емоції футбольні то одне, вони проходять. Головне аби команди непропадали як Берегвідейк, той же Авангард Свалява, Пістрялово, Мукачево нажаль, Айві спорт хто помнить була дуже файна команда..Дай Бог аби команд було в двічі більше, а не наоборот.Тоди ще май буде інтересно і на полі і поза ним..

9 Свалява Фан  
0
А шо НАБУ ще не заінтересувалося таможенниками, які на зарплату фінансують Минай? Но то вопрос часу:))))

8 Макс  
0
Походження грошей? Не смішіть! Минай за основу своєї роботи ставить якісний менеджмент, спрямований на бізнесі, а не пустому витрачанню коштів. Що вони, власне, й доводили вже неодноразово. Це помітно збоку неозброєним оком.
Може краще подивіться на вашого всіма любимого Дрогобецького, який віджав і продовжує віджимати своїми рекетирськими методами земельні ділянки і краде з бюджету кошти? А односельчани як води в рот набрали. Сидять, соплі жують. Ну, а що ж Вам ще треба. Прийти на вихідні на футбол, обматерити суддів, команду гостей, якщо пощастить, то й побитися. Неандертальці, що й казати. Головне ж у кожному реченні вжити тезу, що Минай піжони...

7 Саша  
0
В цій ситуаціі повністю підтримую фанів та команду Поляна.Піжони з Минаю получаючи великі гроші думають що вони футбольні Боги.Поляна завжди грала чесно та адекватно.А Минай хай грае зі своіми сільськими понтами на Украіну і там показуе свій клас якшо він у них е.Тільки походження грошей та фінансування дае сумнів що команда довго протяне.

6 Свалява Фан  
0
Гібалюк це реально чмошник і провокатор, який вже неодноразово карався федерацією за свою дебілтьну поведінку! Такого пристосуванця, який сосе у президента Минаю гроші треба давно гнати в шию! Ситуація із потасовкою це реально його заслуга! Поляна в цьому сезоні програвала Іршаві,Виноградову, але до драки не доходило, бо президенти і тренери опонентів адекватні, а Гібалюк це ІДІОТ І ДЕБІЛ і з таким чмом в АМАТОРИ йти це ПОЗОР!

Окремо хочеться сказати про Гегедьоша Роберта - чувак Ти шо вже вообще мозги пропив? Ти в Поляні родився, в Сваляаві вирос, тут грав і лізеж гузицю лизати Гібалюку? Так ти реально ідіот і твій батя по ходу мало в тумані, бігав як петух! Ганьба, коли такі імбецили жиють в Поляні, а само обідно те, що навіть гравці Минаю не пижилися так, як Робі, видко пянка і курви докус мозги розїли!

Поляні і Дрогобецькому пофіг ця ситуація, повірьте завтра роозпустить команду і помахає всім рукою, нашо платити гроші, коли Федерація вий....ться і потурає придурам тіпа Гібалка і компанії? А Минай най іде на Україну там їм надають пендюлей не таких, Фани Металіста лише чекають на провокаторів та деїбілів тіпа Гібалюка!

Поки ми не виженемо з області дебілоту тіпа Гібалюка доти не буде порядку! Це не заказуха, чувак, маю на увазі Гібалюка вже неодноразово потрапляв в подібні ситуації! Чомусь жоден тренер та президент не мав стільки проблем як Гібалюк та Пересоляк. Починати з таких проблем - це значить ними і закінчити!

5 Ваня86  
0
Щодо Вболівальників то наш вболівальник кращий..наш це не тільки Полянський-Свалявський а і тих команд які грають з року в рік незважаючи на труднощі фінансові.Ми вболівальники вболіваєм за свої команди і якшо і викрикуєм то по ділу. Це Футбол, а не балет. Динамо Шахтар, Луцькі інші це тоже бидло? Як би Ви реагували коли би наші так симулювали??? лежати 5 минут, вийти за лінію і все зразу воскресіння"!Гра була емоційна і не потрібно ображати нашого Закарпатського вболівальника! Дай Бог аби Ваша команда проіснувала років хоть 3 і тоді будете сперечатися. Була провокація Гібалюка і тут на біле не говоріть чорне. Де б я не їздив то вболівальники своїх команд молодці і як би не було прикро програвати, але питань найменше до них. Гібалюк як би не показував свою вихованість то була би хороша гра і після самої гри! А Так то герой потасовки не президент та вболівальники Поляни, а Ваш тренер та нападник наш-ваш і багатьох інших нажаль Свалявський Гегедош. Поляна показала кращу гру і за це Молодці!

4 sanches  
0
По-перше, я бачив епізод на власні очі, тому можу з упевненістю говорити про цес. А от об'єктив відеокамери зняти цей початок масової штовханини не встиг.
По-друге, чим зумовлене ваше оціночне судження про піжонів з ФК Минай? Хіба футболісти вели себе зухвало, зверхньо, ображали когось? На відміну від вболівальників Поляни, які постійно викрикували непристойні слова і т.д. Ні гравці, ні тренер ФК Минай на ці провокації не піддалися. Чому ж тоді Ви робите висновок, що Минай це піжони і випендрьожники?
Так, це була не найкраща гра Минаю у цьому сезоні, погоджуся. Але, я від себе хочу віддати належне команді суперника, яка й досі утримує 4-ту сходинку. Вони дійсно показали, що у рідних стінах можуть дати бій будь якому лідеру.
Єдине, що розчаровує — це невмотивована агресія. Для чого переносити злість на опонента, якщо краще вболівати за свою команду? Чомусь у селах така тенденція надто сильно простежується...
Хотілося б трохи поваги до команди гостей.

3 Ваня86  
0
Ви самі собі перечите захищаючи як ви кажете Бидло, але Бидло це Ваг тренер!! Ви кажете емоційно жестикулював, і в той час ви не бачили :)) Ну не Минай а Цирк. Вчора Ви показали, що Ваша команда це команда піжонів. Ви вчора не Виграли, а програли по всім статтям і від команди, де замін і нема, де граю молодь, де нема Кополовців, Допілок і іншого зброду( без образ). Гібалюк повторюю ініціатор провокації. Радуйтеся шо були в Поляні, а не десь в інших місцях, бо там би такого з Вашого боку хамства і піжонства не пробачили так. Гібалюк уже себе провказував і хлопчики з Минаю, слово Бидло це до нього. А Вболівальники Молодці вчора. І Висновок зробили Вашої гри і вболівальники Довгого і Середнього і Ужгороду і і Виноградова. Позорище Вам і з такою грою і такою поставкою гри тренера лежачою :) і зразу ой вихожу :) то Аматори України такого аутсайдера чекають.

1-10 11-12
الاسم *:
Email *:
كود *: