Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Огляд товариських матчів за 4 квітня
19:47
Огляд товариських матчів за 4 квітня
Чергові спаринги на штучних полях області провели закарпатські команди.

Огляд товариських матчів за 4 квітня
На минулих вихідних Вітязь зустрічався із ФК Альянс (Липова Долина) і поступився 0:2, а Середнє вдома розгромило Дерцен 8:0.

Сьогодні, 4 квітня, чемпіони Зимової першості Закарпаття перевірили свої сили з однією з кращих команд Сумщини – зіграли товариську гру з ФК «Альянс» (Липова Долина), повідомив офіціний сайт ФК "Минай". Таке собі протистояння українського футбольного Заходу та Півночі.
 
І воно вийшло доволі цікаве. ФК «Альянс» - хоч команда і маловідома закарпатцям (все-таки, виступають лише на обласному рівні), але доволі міцна та з характером. І у цьому встигли переконатися як футболісти «Миная» так і невелика кількість вболівальників, яким вдалося спостерігати за цим поєдинком у «Камелоті».
 
Футболісти «Альянсу» продемонстрували вміння контролювати м’яч та боротися в центрі поля. Обидві команди нав’язували боротьбу і пробували володіти мячем. Саме у такому ключі проходила перша половина матчу.
 
У другому таймі Ігор Харьковщенко випустив практично інший склад – все-таки, гра товариська. І наша команда таки домоглася свого – забила гол. А все завдяки майстерності наших лідерів – капітан Владислав Микуляк віддав зрячу передачу на Роберта Гегедоша, який вчасно помітив вихід з-за меж штрафного голкіпера гостей. «Черпачок» від Гегедоша і 1:0.
 
У команд ще було декілька не надто гострих моментів, але результат гри не змінився – чергова перемога «Миная» з рахунком 1:0.
 
Ця гра була досить важлива для нашої команди. Чому? Пояснив головний тренер ФК «Минай» Ігор Харьковщенко.
 
«Ми грали проти молодої та добре навченої команди, - зазначив він після гри. – Це був дуже хороший поєдинок. Він був важливий з точки збору потрібної інформації. Під час поєдинку відпрацьовували декілька тактичних схем. У першому таймі ми добре діяли у обороні, але ось вихід з оборони в атаку не вдавався так як треба. В другому таймі випустили зовсім інших футболістів і вдалося забити гол. Звісно, не можна бути задоволеним на всі 100% - для тренера це «золоте правило». Є ще над чим працювати. Але загалом це був хороший контрольний поєдинок, який дає змогу підготуватися до аматорського чемпіонату України. Також під час матчу переглядали ряд нових футболістів, які перебувають на перегляді».
 
 
В цей же день, вечором, на штучному полі селища Середнє зійшлися екс-потенційні суперники по Кубку області, адже вони могли зустрітися у чвертьфіналі, якби не програли Рахову та Дубовому на виїзді в одній восьмій.
 
Цікавим фактом цього матчу є те, що одразу сім екс-гравців вже не існуючої Рутенії вийшли на поле в складі обох команд. Досить швидко господарі повели у рахунку, і забив саме один із згадуваних вище гравців - Євген Лукіяник, який підібрав м’яч після стандарту перед чужою штрафною і потужно пробив у дальній кут – 1:0.
 
З часом на полі ставало все більше порушень та жорстких стиків, двоє гравців біло-зелених Лукіяник та Дрозд змушені були покинути поле через ушкодження, особливо дісталось останньому. Євген у другому таймі зміг повернутися у гру. Далі було ще гарячіше, сталася невелика сутичка між Котьом, який був вилучений з правом заміни, та одним з легіонерів Вітязя.
 
В останні десять хвилин гості не використали декілька нагод, щоб зрівняти. Спочатку Ковтана вивели на ідеальну позицію та з 14 метрів форвард пробив мимо. Далі після гри на виході Кучінки Ковтан одразу пробив по незахищеним воротам з 38 метрів, але не точно. На 42-ій хвилині В’ячеслав вийшов один в один і був збитий воротарем. Скрип забив з пенальті – 1:1.
 
У другому таймі Пінковський провів багато замін, продовжуючи перегляд гравців. Середнє незважаючи на кращий контроль не сильно загострювали гру біля чужих воріт, в більшій мірі користуючись ударами з середньої відстані. У Концгазо взагалі мало що виходило попереду.
 
На 73-ій хвилині ініціативу у свої ноги взяв прудконогий лівий захисник Лукіяник, який пробіг більше пів поля, по ходу обігравшись із Бобалем і Шольцом, вийшов сам на сам і забив вдруге – 2:1.
 
Через п’ять хвилин Бако віддав із центру поля вперед на Бобаля, який був на межі офсайду і Матвій реалізував свій вихід на одного воротаря – 3:1.
 
 
ФК "Середнє" – ФК "Вітязь" Концгазо 3:1
 
Голи: Лукіяник, 5, 73, Бобаль, 78 – Скрип, 42 (пен.).
 
Середнє: Павло Кучінка, Мирон Гулович, Василь Куделко, Станіслав Котьо, Євген Лукіяник, Юрій Дрозд, Віталій Трачук, Дмитро Рацин, Сергій Машталір, Річард Шольц, Іван Качур.
На заміну виходили: Віталій Медведєв, Олександр Бако, Олексій Франчук, Матвій Бобаль, Мирослав Бундаш.
Тренер – Василь Варга.
 
Вітязь: Максим Харін, Вадим Селещук, Юрій Рогожкін, Євген Колобов, Мирослав Скрип, Євген Костик, Володимир Ніколаєв, Дмитро Кренько, Андріан Горняк, Микита Гальчак, В’ячеслав Ковтан.
На заміну виходили: Олександр Костик, Владислав Бухарієв, Іван Ковач, Сергій Повхан, В’ячеслав Пінковський-молодший, Анатолій Павліш, Рудольф Балажнець, Владислав Андрусь, Василь Красношлик, Іван Варваринець, Іван Жентичка.
Тренер – В’ячеслав Пінковський.

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1209 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: