Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Огляд зимового чемпіонату Мукачівського району
19:59
Огляд зимового чемпіонату Мукачівського району
Пропонуємо Вашій увазі огляд зимової першості ігор Мукачівського району.

Пропонуємо Вашій увазі огляд зимової першості ігор Мукачівського району.

Цієї неділі було зіграно лише один матч 4-го туру, який був раніше перенесений. Гра в Чинадієві між Нижнім Коропцем та командою з Пістрялова принесла досить несподіваний результат. Н. Коропець зумів з розгромним рахунком переграти суперника, який підходив до звітної зустрічі у якості фаворита. В результаті Н. Коропець перемістився на три місця вверх і увійшов до шістик кращих, в межах якої провів три пяті зимнього сезону. Півкроку наверх зробили В.Лучки, які за всіма показниками зрвінялись з Пістряловом.

На одну сходинку вниз опустився "Локомотив", Дерцен та Страбичово. Мукачівці вдруге опинились поза першої шістки, за межами якої провели 4/5 частини чемпіонату. Дерцен вдруге випав з першої сімки, за рамками якої знаходились 2/5 частини сезону. Страбичово втретє опустились до двійки аутсайдерів, в межах якої перебували 3/5 частини сезону.

Півкроку вниз зробили пістрялівці.

Н.Коропець - Пістрялово 3:0


Турнірне становище

«Нове Давидково» – 12 очок (12:2)
«Пістрялово – 9 (6:5)
«Великі Лучки» – 9 (6:5)
«Чинадієво» – 6 (9:5)
«Ключарки» – 6 (7:9)
«Нижній Коропець» – 4 (6:4)
«Локомотив» Мукачево – 4 (6:10)
«Дерцен» – 3 (3:3)
«Страбічово» – 3 (5:11)
«Горонда» – 0 (4:10)


Анонс 5-го туру (11 січня)

Із поєдинків наступного 5-го туру центральним стане битва титанів «Чинадієво» – «Нове Давидково», де найреальнішою виглядає перемога підопічних Вадима Мердєєва, які поки йдуть без очкових втрат, із різницею в 1-2 голи. Аналогічну перевагу найімовірніше здобудуть дерценівці та пістрялівці. Трохи більший опір очікуємо від ключарківців, які найімовірніше поступляться мінімально.

Найрівнішим обіцяє бути протистояння «Великі Лучки» – «Локомотив», де перші хоча й матимуть незначну перевагу, та можливості їх мінімальної звитяги оцінюються рівноцінно до нічиєї. Запорукою успіху для великолучківців може стати підтримка фанів, яким для цього доведеться змінити хатній затишок на рідну льодово-снігову арену.


Зона В. Лучки

11.00 Дерцен – Горонда
12.30 "Метеор" Пістрялово – Страбичово
14.00 В. Лучки – «Локомотив» Мукачево

Зона Чинадієво

12.30 Ключарки – Н. Коропець
14.00 Чинадієво - Н. Давидково

Євген СВИЩО для Lobda.at.ua

Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 943 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: