Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Огляд Зимової першості Берегівщини. 4 тур (ФОТО)
21:20
Огляд Зимової першості Берегівщини. 4 тур (ФОТО)
Тур ознаменувався впевненою перемогою ФК «Артос» (Гать), цікавою та напруженою нічиєю головного матчу, а також неявкою лідера районного футболу.

Огляд Зимової першості Берегівщини. 4 тур (ФОТО)
Ігри 4 туру зимової першості Берегівського району з футболу відбулись 4 березня на стадіоні Чопівка в місті Берегово.
 
ФК «Батьово» – ФК «Артос» (Гать) – 1:7
 
Однозначно фаворитом гри вважався «Артос». Колектив у минулому турі отримав перемогу над головним конкурентом берегівською «Зіркою» і ставить найвищі завдання. ФК «Батьово» з приходом нового наставника головним завданням вважає підготовку команди до регулярного чемпіонату.
 
Із перших хвилин гри ігровою та територіальною перевагою заволоділи футболісти Батьова. Команда впевнено контролювала м’яч і організовувала атаки на ворота суперника. Гра в короткий пас, непритаманна футболістам Батьова, дивувала. Вбачалися зміни в підготовці команди і тренерська рука нового наставника. За перші 10 хвилин футболісти із Батьова мали як мінімум три нагоди відкрити рахунок, але на заваді стояли, то кіпер «Артоса» Едуард Феденишинець, то брак майстерності нападників. Так тривало до 16 хвилини, коли після флангової атаки Микола Говдош завершив її головою і «Артос» повів в рахунку. Надалі малюнок гри не змінився: Батьово намагалося контролювати м’яч, а швидкі атаки «Артоса» завершувалися забитими голами, які на рахунку двох футболістів. То й же Микола Говдош відзначився ще двічі: на 47-й та 56 хвилинах. А Ласло Пал, герой гри проти «Зірки», відзначився чотирма забитими м’ячами у ворота суперника: 22-га, 27-ма, 51-ша та 67 хвилини. Футболісти з Батьова відзначилися один раз. На 30 хвилині гол на свій рахунок записав Андрій Пилипканич.
 
ФК «Запсонь» – ФК «Талісман» (В. Береги) – 2:2
 
Для всіх фахівців районного футболу було зрозуміло, що результат цієї гри може суттєво вплинути на боротьбу за призові місця. Легкої гри ніхто не очікував. Сподівання виправдалися. Із першої до останньої хвилини на футбольному полі точилася цікава і напружена гра. Глядачі побачили все: забиті голи, нереалізований пенальті, низку жовтих та червону картку.
 
У дебюті гри ініціативою заволоділи футболісти «Талісмана. Саме вони зуміли організувати низку атак, які завершилися неточними ударами. А рахунок відкрили гравці Запсоня. На 15 хвилині Андрій Сливка відгукнувся на передачу партнера з лівого флангу і головою вдарив у ближній кут. Але перевага тривала не довго. За дві хвилині Саболч Ач пройшов лівим флангом, перемістився в центр і влучно пробив у верхній кут воріт – 1:1. Команди діяли швидко та організовували швидкі атаки. На 30 хвилині «Талісман» отримав реальну можливість вийти вперед, але удар Гергеля Горвата з одинадцятиметрової позначки парирував Іштван Локкер. На завершення першого тайму той же Гергель Горват виправив свою помилку і повів «Талісман» уперед.
 
У другому таймі малюнок гри та напруга не змінилися. Команди діяли швидко, кожна прагнула перемоги. На 55 хвилині Крістіан Гойдош зрівнявши рахунок, поставив остаточну крапку у матчі. На останній хвилині поєдинку Іван Сливка за неспортивну поведінку отримав друге попередження за що був вилучений з поля. За свою необдуману поведінку йому доведеться наступну гру провести поза грою.
 
ФК «Зірка» (Берегово) – ФК «Берегуйфолу» – 0:3 (-:+)
 
Такого вболівальники не очікували: один із лідерів берегівського футболу останніх років не з’явився на гру. ФК «Зірка» (Берегово), в складі якої грають провідні футболісти району, скоріш за все, не продовжить виступи в зимовій першості. У чому причина? Версій багато… але офіційної заяви керівництва клубу немає. Так, чи інакше, це свідчить про серйозні проблеми не тільки ФК «Зірка», а всього районного футболу. Рішенням комітету змагань їм зараховано технічну поразку.

Вихідний: ФК «Кідьош»

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.

tk 3

Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 727 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: