Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Огляд Зимової першості Берегівщини. 7 тур (ФОТО)
22:10
Огляд Зимової першості Берегівщини. 7 тур (ФОТО)
Сьогодні, 25 березня, на стадіоні Чопівка в місті Берегово пройшли ігри останнього, 7-го туру, Зимової першості Берегівського району

Огляд Зимової першості Берегівщини. 7 тур (ФОТО)
Результати цих ігор розставили всі крапки і підвели підсумки.

ФК «Артос» (Гать) – ФК «Берегуйфолу» – 3:0

Першими на поле вийшли достроковий чемпіон першості ФК «Артос» (Гать) та ФК «Берегуйфолу». Достроково отримавши звання чемпіона, футболісти Гаті не зупинились на досягнутому. Прагнули перемоги, що робить честь команді. Протягом двох таймів вони контролювали круглого, що і привело до перемоги 3:0. На 15 хвилині рахунок відкрив Ласло Пал, на 32-й подвоїв рахунок Ласло Микулка, а на 46-й Василь Маргітич поставив крапку в результаті. Заслужили похвали у цій грі і дебютанти ФК «Берегуйфолу», які не зважаючи на перевагу суперника, до останньої хвилини боролися та намагалися змінити результат. І такі нагоди вони мали: три виходи один на один із воротарем, але реалізація нульова. Відсутність досвіду в юних футболістів завадила скористатися моментами.

ФК «Запсонь» – ФК «Батьово» – 1:0

Друга гра між ФК «Запсонь» та ФК «Батьово» носила зовсім інший характер. Вона була цікавою та напруженою: до останньої хвилини стояло питання, хто ж виборе бронзові медалі. Глядачам нудьгувати не довелося. Протягом двох таймів, як одні, так і інші мали нагоди відзначитись у воротах суперника. І тільки на останній хвилині це вдалося Андрію Оросу із Запсоні, що і привело команду до бронзових нагород.
 
Таким чином, за результатами золоті медалі здобула ФК «Артос» (Гать), срібло – ФК «Талісман» (Великі Береги), а бронза дісталась футболістам ФК «Запсонь».
 
Після завершення ігор голова Берегівської районної ради Йосип Шін, голова Берегівської районної федерації футболу Олександр Чегіль та його заступник Валерій Щока провели нагородження команд призерів.

Команди отримали кубки та медалі Зимової першості району. Окремими призами були нагороджені: кращий воротар – Едуард Феденишинець (ФК «Артос»), кращий захисник – Василь Горський (ФК «Талісман»), кращий півзахисник – Ласло Кіш (ФК «Запсонь»), кращий нападник – Андрій Орос (ФК «Запсонь») та кращий футболіст – Ласло Пал (ФК «Артос»).

Вихідні – ФК «Кідьош» та ФК «Талісман» (В. Береги)

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.

tk 7
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 646 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: