Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Олбертом по амбіціях (ФОТО)
16:11
Олбертом по амбіціях (ФОТО)
Про те, як «Нижній Коропець» зумів досягти бажаного на одному з головних перетинів закарпатських шляхів, дізнавайтесь далі.

Олбертом по амбіціях (ФОТО)
Обидва колективи підійшли до звітного дуже конкурентного двобою в доброму гуморі. «Нижній» сповна реабілітувався за фіаско першого кола розгромною звитягою в їх головному дербі осіннього періоду над новодавидківцями. «Заріччя» після виїзного вояжу полями Ужгородщини та Мукачівщини вже й забуло про те, як це втрачати хоча б один заліковий бал.
 
Початок першого тайму пройшов під акомпонемент господарів, у яких певну гостроту створювали подачі з флангів, особливо з правого, від Бобика, Зана, та Булези. Попри це все, із влучністю завершальних ударів, під пресингом опонентів, у зарічанців було не все так добре.
 
Натомість, підопічні Когутича час-від-часу вибігали в швидкі й дуже дошкульні контратаки. Так, на 9-й хвилині перший же контрвипад гостей по центру Шіц завершив точним ударом метрів із вісімнадцяти, на який зумів зреагувати Волошин. Через дев’ять хвилин нова аналогічна атакувальна дія по центру й Шіц знову був точним на завершенні. Владислав знову відбив удар від Івана, та цього разу на добивання встиг Магоч і додав круглого в сітку. Та асистент арбітра підняв прапорець, спричинивши бурю емоції від фанів гостей.
 
На 35-й хвилині зарічанці створили першу справжню загрозу воротам суперника. Зан подав із правого флангу на дальню стійку, де Булеза з лету пробив у ближній, вільний від воротаря, кут. Та Маринець самовіддано заблокував цей постріл, підстрахувавши партнера. Через чотири хвилини місцева ракета Василь завершив ще один наступ правим краєм ударом метрів із тридцяти над поперечиною.
 
На 41-42-й хвилинах дві можливості забити були у гостей. Спочатку після прострілу з правого флангу Магоч міг замкнути його метрів із чотирьох, та трохи розминувся з м’ячем і дозволив опонентам винести на кутовий. Після якісної подачі з кутового з правого флангу від Герцуського, точно в центр карної зони, м’яч виніс воротар. Далі Шіц пробивав, та Волошина підстрахував Ільницький, який відбив. Монда ще раз додавав, та круглий полетів поруч зі стійкою. Через хвилину Зан вибігав на ворота й змусив фолити проти себе метрах у вісімнадцяти. Булеза з цього стандарту підступно пробив поруч із ближньою правою стійкою, все ж зберігши за підсумками першого тайму сухі цифри на табло.
 
Другий тайм активніше розпочали нижньокоропівці, які на межі 51-ї та 52-ї хвилин провели атаку віялом зі зміщенням зліва направо. На її завершальній стадії Олберт віддав середній пас на Гея, а Віктор переадресував на правий край штрафного майданчика на Магоча. Владислав дуже підступно пробив метрів із чотирнадцяти поруч із ближнім верхнім кутом. Через сім хвилин Петер опинився на фініші наступу по центру зі зміщенням вправо й віддав на Брича. Юрко влучив у правий верхній кут. Моісеєнков у падінні дістав, продемонструвавши свій найкращий сейв, і при цьому перевів на кутовий.
 
На 61-й хвилині Бобик подав із кутового з лівого флангу на дальню стійку, де цю передачу могли замикати Петер та Костак, та в прагненні забити перевершили очікування партнерів і не дозволили це зробити один одному. Через шість хвилин Олберт та Шіц двічі поспіль в одній атаці били з хороших позицій із середньої дистанції, та щоразу ці постріли відчайдушно блокували захисники. Ще через дві хвилини, після подачі з кутового від Урсти з правого флангу, Костак метрів із дванадцяти влучив у лівий кут. Моісеєнков знову зреагував.
 
На 34-й хвилині Сорока на завершенні атаки по центру заробив право на штрафний метрів із двадцяти семи й сам потужно пробив із цього стандарту повз ліву стійку. Через три хвилини гості мали ще дві можливості забити. Спочатку Герцуський завершив слаломний забіг лівим флангом зі зміщенням до центру ударом повз дальню стійку, а далі Магоч дуже небезпечно пробив поруч із правою дев’яткою, на щастя для Волошина, який не міг зреагувати.
Уже в мить, коли з орбіти планети Земля зникали останні секунди основного часу цього матчу, спрацював наступ гостей по центру, на завершенні якого Олберт ударом із середньої дистанції перекинув воротаря, влучив у правий кут й приніс перемогу своїй команді – 1:0.
 
Та спочивати на лаврах підопічним Когутича не доводиться, бо щоб увійти в історію як призер 2017-го року вже в наступному турі доведеться довести до аналогічного переможного завершення домашній двобій із «Соколом» та перемогти на завершенні сезону ще водному принциповому дербі в Ракошині. У проміжках між цими етапами доведеться заїхати ще й на гру до потенційного чемпіона в Бобовище, де навіть нічия буде варта перемоги, а звитяга над виноробами на сто відсотків доведе невипадковість зазіхання «Олберта, Гея, Сороки, Маринця і компанії» на призовий фонд Західної зони.
 
«Заріччю» буде важко реабілітуватись у наступному турі, коли доведеться зіграти в майже неприступному Березному, де нещодавно під дією гірського повітря «заліг на дно верховинського Ужа» навіть діючий чемпіон «Витязь». А от надалі зарічанці приймуть «Локо», з яким можна поборотись мінімум за мирову, а переможний підсумок дозволить подякувати рідним фанам за палку підтримку в дебютному сезоні в цьому дивізіоні.
 
 
Арбітр – Юрій Шимон
Асистенти – Сергій Боднар та Валерій Шкура
Делегат ФФЗ – Іван Кампов
 
8 жовтня, с. Заріччя, стадіон центру закарпатського фермерства, ясно, 300 глядачів
 
«Заріччя» – «Нижній Коропець» – 0:1 (0:0)
 
Гол: Олберт, 90.
 
«Заріччя»: Владислав Волошин, Юрій Костак, Іван Ільницький, Олександр Поп, Юрій Сокач, Юрій Булеза (Василь Булеза, 80), Назарій Бобик, Рудольф Петер, Олександр Совтан (Юрій Брич, 46) Василь Зан, Василь Урста.
Запасні: Іван Шерегій, Василь Шерегій, Аркадій Гасинець, Василь Фельцан.
тренер – Микола Цимбал.
 
«Нижній Коропець»: Дмитро Моісеєнков, Євген Сорока, Василь Маринець, Василь Монда, Віктор Смагін, Ерік Росул, Віктор Гей, Олег Олберт, Олександр Герцуський, Владислав Магоч, Іван Шіц (Сергій Данашевський, 67).
Запасні: Олександр Лановенко, Василь Сабов, Анатолій Киян, Ігор Гарапко.
старший тренер – Віктор Когутич.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1093 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: