Головна » Усі публікації » у світі » Олег Квич допоміг збірній України U-19 стартувати із нічиєї
21:40
Олег Квич допоміг збірній України U-19 стартувати із нічиєї
Юніорська збірна команда України U-19 стартувала у кваліфікаційному раунді чемпіонату Європи 2015 року.

Юніорська збірна команда України U-19 стартувала у кваліфікаційному раунді чемпіонату Європи 2015 року.

Юніорська збірна команда України U-19 стартувала у кваліфікаційному раунді чемпіонату Європи 2015 року, який з 12 по 17 листопада проходить в Ізраїлі, із результативної нічиєї. Підопічні Олександра Головка розійшлися миром із командо Швеції – 2:2.

Після провального першого тайму, коли українці програвали – 0:2, тренерський штаб на другу 45-хвилинку випустив атакувального півзахисника стрийської «Скали» ужгородця Олега Квича, який додав додав нашій команді новий імпульс в атаці, швидкість та азарт. Українці протягом всього другого тайму домінували на полі і створювали безліч гольових моментів біля воріт шведської збірної. Одна з атак українців на 62-й хвилині закінчилася влучним ударом Борячука, а ще за п’ять хвилин Зубков відновив паритет у рахунку. А могли хлопці Олександра Головка і вирвати перемогу, якби на 80-й хвилині Коваленко реалізував пенальті (шведів виручив воротар).

Відео огляд з матчу можете переглянути тут.

14 листопада, на збірну України чекає другий матч кваліфікації Євро-2015 зі збірною Болгарії, яка у першому матчі змагань поступилася ровесникам з Ізраїлю із рахунком 1:2.


Також хотілось б згадати про ще одного нашого земляка Віктора Симча, який в останньому турі ДЮФЛУ перед зимніми канікулами, приніс перемогу своїй команді "Динамо" U-17 над ДЮСШ-15. Закарпатець Віктор вийшов у старті, забивши переможний гол на 80-й хвилині і встановивши рахунок 2:1, одразу ж був замінений.


Категорія: у світі | Переглядів: 1028 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: