Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Олег Квич продовжує забивати на дорослому рівні (ВІДЕО)
20:48
Олег Квич продовжує забивати на дорослому рівні (ВІДЕО)
19-річний ужгородець поповнює свій бомбардирський доробок в матчах Другої ліги чемпіонату України.

Олег Квич продовжує забивати на дорослому рівні (ВІДЕО) У чемпіонаті України серед команд другої ліги сезону-2015/2016 кількість молодих і юних гравців у складах команд неухильно зростає. Багато справою доводять, що вже дозріли для виступів на дорослому рівні, але поки просто потребують ігрової практики.

Так і наш Олег Квич продовжує забивати за стрийську «Скалу». У суботу, 2 квітня, «Скала» у матчі 17-го туру національної першості вдома проводила перший цьогоріч домашній поєдинок проти «Арсенала-Київщини» з Білої Церкви. 

Квич вийшов у старті і провів весь поєдинок. Гра складалася не на користь стриян, які у другому таймі пропустили три голи, забивши у відповідь лише один.

І хоча останнє слово було за господарями, коли Олег Квич на останніх секундах провів другий гол у ворота «Арсенала-Київщини» це стало малою втіхою, адже за мить пролунав фінальний свисток. Ще один закарпатець Роман Ботвинник зявився на полі лише наприкінці поєдинку.

Це вже третій гол ужгородця за основу «Скали». Перший свій гол він забив у першому колі, також у ворота «Арсенала-Київщини». Правда, тоді він допоміг здобути очки, виїзна перемога 0:2. Друге взяття воріт відбулось у грі з «Колосом» Ковалівка. Знову виїзна перемога 0:3, і гол Олега вже у додатковий час.

На відео гол Квича дивіться з 3 хвилини.


 
Тарас Галушка
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 1113 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: