Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Олександр Глагола вистрілив хет-триком у матчі з "Карпатами"
12:53
Олександр Глагола вистрілив хет-триком у матчі з "Карпатами"
Свалявський нападник своїми точними пострілами приніс перемогу "гірникам" у 21-му турі молодіжного чемпіонату України.

Олександр Глагола вистрілив хет-триком у матчі з
Львів'яни розташувалися в середині турнірної таблиці, «гірники» йдуть третіми.
 
«Шахтар» повністю перевершував «Карпати» в обох таймах. Господарі з перших хвилин заволоділи ініціативою і вже в дебюті повели в рахунку: Глагола завершив розіграш з гольовою передачею Холода. Потім був ще ряд хороших атак, і якщо після комбінації Кащука і Топалова «зелено-білим» вдалося вибити м'яч, то на Кулакові у штрафному довелося фолити, а Кащук впевнено реалізував пенальті. У львів'ян був шанс на стандарті, але Федецький головою пробив вище. У той же час активність флангів «Шахтаря» вносила безлад в оборонні дії гостей, простріли Холода оберталися виносами на кутові, а на 28-й хвилині Глагола розібрався на дальній штанзі і зробив перевагу ще більш переконливим - 3:0.
 
У перерві наставник «Карпат» провів ряд замін, а «гірники» тут же показали, що другий тайм навіть при такому рахунку для них - не формальність. Кулаков у великому скупченні футболістів на ближній штанзі кілька разів пробував проштовхнути м'яч у сітку, але захисники винесли. Він же виходив один на один з Ющишин - воротар підстрахував команду. І все-таки на 58-й хвилині «Шахтар» знову забив: Кащук від лицьової лінії асистував Глаголі, який оформив хет-трик і остаточно заспокоїв гру - 4:0.
 
4:0 - розгромна перемога «Шахтаря».

Додамо, що в складі львів'ян також в основі вийшов закарпатець - Ростислав Лях.
 
 
«Шахтар» U21 (Донецьк) - «Карпати» U21 (Львів) - 4:0 (3:0)
 
Голи: 1:0 Глагола (8), 2:0 Кащук (16, пен.), 3:0 Глагола (28), 4:0 Глагола (58)
 
«ШАХТАР» U-21: Кучеренко, Холод, Семеніхін, Мате, Корнієнко, Чех (Якімець, 75), Кащук (Конопля, 68), Криськів (Кузьменко, 85), Кулаков (Васілевіч, 75), Глагола, Топалов (Яловенко, 58).
Запасні: Вертєй, Меліченко.
Старший тренер – Валерій Кривенцов.
 
«КАРПАТИ» U-21: Ющишин, Федецький, Калинчук, Степанчук, Стасишин, Сільченко, Притула, Бедойя (Рудюк, 46), Черепущак (Деда, 46), Войтович (Діма, 76), Лях (Руніч, 46).
Запасні: Артим, Левенець, Кос.
Старший тренер – Роман Толочко.
 

 
Півзахисник і капітан «Шахтаря» U21 Олександр Глагола поділився враженнями від перемоги над «Карпатами»:
 
- Олександре, з перемогою і хет-триком! Особливий день?
 
- Дякуємо! Так, це мій перший хет-трик на такому рівні. Емоції найпозитивніші, радий, що забив три м'ячі у важливому поєдинку. Але найголовніше - перемога команди. Вона нам була дуже потрібна.
 
- У «Шахтаря» виходило якщо не все, то багато що - і в атаці, і в обороні?
 
- Ми серйозно налаштовувалися і хотіли виграти. Вдалося провести весь матч на хорошому рівні і показати якісний футбол. Сьогодні, на відміну від попередніх турів, реалізували свої моменти і заслужено перемогли.
 
- Швидкий гол визначив хід поєдинку?
 
- Звичайно, швидко забили, відчули впевненість і потім тільки нарощували перевагу. Навіть за рахунку 3:0 в перерві Валерій Сергійович говорив нам не зупинятися і продовжувати грати в тому ж дусі. Важливо, що ми не дозволили відзначитися «Карпатам» і при цьому самі забили чотири м'ячі. Можна сказати, що нас нарешті прорвало. Сподіваюся, що і в наступних матчах будемо багато забивати.
 
Прес-служба ФК "Шахтар" Донецьк
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 1237 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: