Головна » Усі публікації » Інтерв'ю » Олександр Надь: "Будемо боротися за потрапляння у трійку кращих"
13:16
Олександр Надь: "Будемо боротися за потрапляння у трійку кращих"
Новачок "Гонведа" поділився першими враженнями від команди та згадав минулі виступи за клуб.

Олександр Надь: Гонвед підписує Олександр Надь, члена нашої чемпіонської команди 2017 року. Після виступів за Дьирмот та Дебрецен, закарпатський воротар зможе знову одягнути майку Кішпешта, що викликає у нього гарні спогади.

- Як ви ставитеся до повернення в Кішпешт?

- Коли я повернувся сюди, в академію, я зустрів старих добрих друзів. Вони обійняли мене, всі були раді знову зустрітися, це підняло настрій, це трохи додало мені додаткової мотивації. Ми постійно підтримували зв’язок з хлопцями, і дякувати Богу, ми знову зібралися в цій команді! Ботонд Барат, Патрік Хіді, Донат Зсотер повернувся, команда чемпіонів потроху збирається в Кішпешті!

- Якщо ви вже згадали про чемпіонську команду, як ви пам’ятаєте свій перший період у Кішпешті?

- У мене є дуже хороші спогади про мій перший період в стані армійців. Тоді у нас була команда, де, я думаю, всі добре проводили час, атмосфера була хороша, всі були її невід'ємною частиною, резервісти і навіть ті, хто не грав.

На жаль, коли я опинився тут, я відразу отримав травму в своєму першому матчі з "Халадашем", тому я не міг повністю показати на що я здатен, вболівальники не змогли повністю оцінити мою гру. Але навіть після цього короткого періоду, що я провів у клубі, вони ставилися до мене дуже добре, щоразу, коли я грав проти Гонведа, вони позитивно сприймали мене і багато разів казали, що Шандор, повернись! Мені дуже приємно і я хотів би подякувати їм за довіру.

- Але повернутись в клуб ви могли і раніше, правда?

- Дійсно, кілька разів планувалося повернення до Гонведа, але не все виходило. Я поїхав з Кішпешта до Дьирмота, і після того, як команда випала з вищої ліги, я перейшов у Дебрецен. Цікаво, що моїм тренером був Іштван Урбані в Дьирмоті, я хотів би подякувати йому за те, що сьогодні я тут. Якби він тоді не дав мені шансу, я б повернувся в Україну і, можливо, я б більше ніколи не грав в Угорщині. Там я протягом декількох місяців зміг показати на що я здатен, і мене помітив Габор Сіма, власник клубу Дебрецен, та Андраш Херцег, тренер команди.



- Як ви провели останні три роки?

- Це були важливі три роки для мене. Я дуже вдячний фанатам Локі за те, що вони ставилися до мене з неймовірною любов’ю, що добре ілюструє той факт, що мене двічі обирали гравцем року через голосування вболівальників. За останній період трапилося багато чого, про що вже не варто говорити, але я відчуваю, що я зробив усе, що міг для Дебрецена, і вболівальники мені за це подякували. Мені було дуже шкода, що команда випала з вищого дивізіону, після цього щось зламалося всередині мене, було дуже погано переживати це все. Мабуть це (перехід у Гонвед) було найкращим рішенням, можливо, для обох сторін, якщо я приїхав з Дебрецена і ми пам’ятаємо лише прекрасне. Цього року ми не будемо грати один проти одного, але я з нетерпінням чекаю, що ми знову зустрінемося на полі у вищій лізі наступного сезону.

- З якими цілями ви повернулися до Гонведа?

- Тут формується хороший колектив, як я вже згадував, повернулися старі товариші, з якими буде приємно грати, як напевно і з новими, що щойно приїхали. Дивлячись на команду, я думаю, що ми можемо боротися за потрапляння у трійку кращих. Що стосується мети Гонведа, то це також моя мета, яку команда поставила перед собою, тому я буду працювати над тим, щоб досягти успіху. Також я трохи злякався цієї зміни, тому що коли я востаннє грав тут, саме тоді народився мій маленький син. Щойно я повернувся до Гонведа, я почав турбуватися про те, щоб моя дружина знову не стала вагітною.

 
Категорія: Інтерв'ю | Переглядів: 612 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: