Головна » Усі публікації » у світі » Олександр Надь зі своєю командою вилітає з Вищої ліги Угорщини
18:51
Олександр Надь зі своєю командою вилітає з Вищої ліги Угорщини
Дьирмот, в складі якого виступає відразу три українці, за чотири тури до кінця оформив виліт з елітного дивізіону чемпіонату Угорщини.

Олександр Надь зі своєю командою вилітає з Вищої ліги Угорщини
Воротар Олександр Надь, півзахисник Володимир Танчик і нападаючий Олексій Антонов поповнили склад дебютанта Вищої ліги Угорщини Дьирмота під час зимової перерви, коли у команди ще залишалися шанси на порятунок. Першу частину чемпіонату Дьирмот закінчив на останньому 12-му місці, але при цьому його відставання від рятівної 10-ї позиції становило лише 7 очок за 14 турів до кінця чемпіонату.
 
Зігравши десять турів навесні, Дьирмот остаточно вибув з боротьби за 10-й рядок. У цих десяти матчах клуб з українцями набрав лише сім очок (1 перемога, 4 нічиї та 5 поразок), чого явно не вистачило для виживання. За чотири тури до кінця чемпіонату Дьирмот відстає від передостаннього місця на 14 очок, а значить клуб достроково гарантував собі останню сходинку і виліт до другої ліги.
 
Не дуже вдало виступила команда і в Кубку Угорщини, вилетівши на стадії 1/8 фіналу. По ходу турніру Дьирмот пройшов три раунди змагань (ще восени), а в 1/8 фіналу поступився Мезекевешд за забитими м'ячами на виїзді (0:0 і 1:1).
 
Таким чином, дебютний сезон Дьирмота в еліті угорського футболу закінчився повним провалом. У 29-ти матчах команда зуміла набрати лише 20 очок, програвши 17 поєдинків. Навряд чи у футболістів залишилася якась мотивація на останні чотири гри - Дьирмот буде банально догравати сезон.
 
Український десант, який був покликаний врятувати сезон для Дьирмота, зі своїм завданням не впорався. Менше за інших грав Танчик, який взяв участь тільки в п'яти матчах, при цьому тільки один раз відігравши всі 90 хвилин. Після не надто вдалого старту в футболці Дьирмота у Володимира стався рецидив старої травми, через яку він вилетів до кінця сезону.
 
Олександр Надь, який грав раніше в іншій угорській команді, відразу завоював місце в основному складі. Воротар відіграв шість поєдинків в чемпіонаті і ще один - в Кубку. Решта п'ять матчів Олександр пропустив через травму, яку він отримав в дебютному за Дьирмот матчі чемпіонату. Відновившись від травми, Надь повернув собі місце у воротах, проте істотно виручити команду не зумів. У пасиві воротаря дев'ять пропущених голів в семи матчах, і тільки два сухих поєдинки.
 
Олексій Антонов відіграв шість матчів у футболці Дьирмота, і в цих поєдинках відзначився двома ассистами і двома жовтими картками. Останнім часом ситуація Антонова в команді погіршилась - він двічі поспіль провів матч на лавці для запасних, а в останній грі навіть не потрапив в заявку.
 
Поки невідомо, чи планують українські футболісти йти з Дьирмота в зв'язку з вильотом команди до другого дивізіону. Простіше інших в цьому плані Антонову, конракт якого закінчується в кінці сезону. Надь і Танчик підписали контракт на півтора року, до літа 2018 го, тому піти вільними агентами в це міжсезоння вони точно не зможуть.
Категорія: у світі | Переглядів: 914 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Bohdan  
0
РІвень наших футболістів, які грають в Дьирмоті  в  це чемпіонат Закарпатської області, всім зрозуміло, що в цю посередню команду хлопці пішли просто догравати.

الاسم *:
Email *:
كود *: