Головна » Усі публікації » Інтерв'ю » Олексій Хоменко: "Тренери наполягають більше віддавати короткі передачі"
08:20
Олексій Хоменко: "Тренери наполягають більше віддавати короткі передачі"
Хавбек «Мункача» охоче відповів на запитання клубної прес-служби.

Олексій Хоменко: Одразу ж після свого приходу в «Мункач» Олексій Хоменко став одним із ключових гравців команди. Хавбек «Мункача» охоче відповів на запитання клубної прес-служби 

– Олексію, після виступів у молодіжному та основному складі «Говерли» як пройшла адаптація до чемпіонату області в складі «Мункача»? 

– Вдалося швидко адаптуватися завдяки колишнім партнерам по «Говерлі» Віктору Гею та Юрію Томі, які допомогли мені в цьому плані. Хлопці мене добре прийняли, тож почуваюся тут, наче вдома. 

– В своєму першому матчі в складі «Мункача» проти ужгородського “Спартакуса” ти продемонстрував видовищну гру, віддав кілька голевих передач, забив гол-красень, а от в матчі з «Оболонню» багато нагод не змогли реалізувати, чому так вийшло? 

– На вістрі атаки в нас вийшов молодий нападник, якому забракло досвіду забити 2-3 голи. Тож лише в другому таймі зуміли тотиснути непоступливу «Оболонь». 

– Безпосередньо в тебе також були хороші можливості завдати удару, натомість віддавав передачу на партнерів? 

– Як ви помітили в «Мункача» манера гри є контроль м’яча, тож замість довгих передач чи ударів здалеку, тренери наполягають віддавати короткі передачі на ближнього партнера. Тому виконував передматчеву установку тренерів. 

Як проводитимеш літню відпустку? 

– Вже давно не був вдома. Тож поїду до мами, відпочину, наберуся сил і знову повернуся до Мукачева. 
 
Категорія: Інтерв'ю | Переглядів: 887 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: