Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » "Олімпік" перемагає у Зимовій першості Ужгородського району 2021 (ФОТО)
20:17
"Олімпік" перемагає у Зимовій першості Ужгородського району 2021 (ФОТО)
У неділю, 21 березня, на ГСК Камелот відбулись фінальні поєдинки Зимової першості Закарпаття.

Першими на поле вийшли невдахи півфіналів "Карпати" Кам'яниця та "Тиса" Есень, які змагались за бронзу. Господарі були кращими впродовж поєдинку розвивши свій успіх до трьох голів, які забили Волонтир та дубль Ковальчука, на що есенці зуміли відповісти лише голом наприкінці поєдинку від Олега Квича – 3:1.

"Карпати" Кам'яниця - "Тиса" Есень 3:1


У головному матчі першості зійшлися добротні колективи, тож і гра була вкрай напружена, наповнена жорсткої боротьби, як це часто буває у районних змаганнях.

Вже на старті зустрічі коритнянці зуміли провести швидкий гол. Рущак супроводжував Ковтана до своїх воріт, але давши йому певну свободу дій В’ячеслав одразу цим скористався, пробивши з гострого кута з-під захисника – 1:0. 

Та пройшло менше десяти хвилин як зіркові зрівняли – Ходаковський виконав подачу справа, а Микула потужно пробив з 15 метрів – 1:1.

На кам’яницькому стадіоні, біля Ужа, завжди вітряно і на цей раз поривистий в деякій мірі заважав гравцям. Так на 18-ій хвилині Короді наважився на дальній постріл з 26 метрів, і не без допомоги вітру, м'яч опустився під поперечку – 2:1. 

Одразу в атаці у відповідь Лінці двічі з меж карної зони розстрілювали ворота суперника – спочатку удар капітана Федьа парирує голкіпер, а згодом і добивання Ходаковського з 14 метрів. На 27-ій хвилині "Олімпік" заробляє небезпечний штрафний біля чужої штрафної і майстер стандартів Ковтан потужним ударом направляє круглого у сітку воріт – 3:1.

У час, що залишився до перерви "Зірка" створила два напівмоменти. На 30-ій хвилині після подачі зі штрафного з лівого флангу Микула на дальній стійці пробивав головою, але не точно. За кілька хвилин Федьо завдав удару з 15 метрів, однак вище воріт.

Друга тридцятип’ятихвилинка також була напрочуд видовищною та інтригуючою. На 43-ій хвилині Ковтан пробиває у падінні з восьми метрів, над воротами. На 48-ій хвилині Ходаковський з кута штрафної стріляє над поперечкою. На 51-ій хвилині Короді цілив у рамку з 19 метрів, але не влучив. За дві хвилини удар Ковтана зі штрафного відбиває Цубина, а добивання Чобаля прийшлося у стійку. Ще за мить Ковтан втікає у контратаку, у супроводі Плиски виходить на ворота із завершальним ударом з 10 метрів, але мимо.

На 55-ій хвилині "Олімпік" міг цілком розраховувати на призначення пенальті, коли Коштура у своїй штрафній завадив проходу Петканича, але свисток арбітра промовчав. Вже через хвилину Зубанич вивів Ковтана один в один та капітан коритнянців пробив повз ворота.

"Зірка" пішла великими силами вперед, щоб врятувати гру і зуміла відіграти один м’яч. Муранському вдався прицільний удар з 19 метрів – 3:2.

За три хвилини до завершення гри реальну можливість забити втратив Федьо, який скористався помилкою кіпера, що випустив м’яч з рук після подачі з флангу та Юрій пробив вище воріт з восьми метрів.
 
Вже перед самим фінальним свистком дві жовті картки за одну хвилину, за удар по м’ячу після свистка, отримав Короді і достроково залишив поле.

"Олімпік" лише три місяці тому здобув золото чемпіонату і вже кладе до клубного музею черговий трофей – Кубок чемпіона Зимової першості Ужгородщини. 

Під час церемонії нагородження голова Федерації футболу Ужгородського району Іван Ковач привітав команди із завершенням змагань, які є підготовчими до основних турнірів району. Було вручено відзнаки та дипломи кращим гравцям у командах – Володимир Ковальчук ("Карпати" Кам'яниця), Юрій Муранський ("Зірка" Лінці) та В’ячеслав Ковтан ("Олімпік" Коритняни). Грамоти з рук заступника голови федерації Василя Хмельницького отримали і президенти команд – Марія Коваль-Мазюта ("Карпати" Кам'яниця), Юрій Федьо ("Зірка" Лінці) та Роланд Цебер ("Олімпік" Коритняни). Також нагородили тренерів призерів – Валерій Угрин ("Карпати" Кам'яниця), Віталій Фенцик ("Зірка" Лінці) та Мікі Калабіга ("Олімпік" Коритняни). 


"Олімпік" Коритняни – "Зірка" Лінці 3:2

Голи: Ковтан, 3, 27, Короді, 18 – Микула, 12, Муранський, 63.

Олімпік: Денис Тренич – Веніамін Савчин, Ярослав Фаринич, Артем Пустовіт, Олександр Ганчак – Юрій Чобаль, Орест Петканич (Богдан Дзямко, 63), Сергій Повхан, Дмитро Зубанич, Крістіан Короді – В’ячеслав Ковтан.

Зірка: Сергій Цубина - Юрій Коштура, Віталій Фенцик, Ярослав Рущак, Тарас Плиска - Микола Муранський, Сергій Назаренко - Юрій Федьо, Михайло Микула , Віталій Ходаковський - Олександр Назаренко.

Вилучення: Короді, 69.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 613 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: