Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Онлі вісім (ФОТО, ВІДЕО)
15:57
Онлі вісім (ФОТО, ВІДЕО)
Про те, як «Севлюш» зміг дотиснути одного з потенційних опонентів за нагороди, дізнавайтесь далі.

Онлі вісім (ФОТО, ВІДЕО)
Команди підійшли до очного протистояння в доброму гуморі. Полянці на своєму полі зламали неприємну традицію останніх років в двобоях із «Вільхівцями», переконливо здолавши підопічних Бучка. Виноградівці традиційно важко стартувавши в матчі з «Минаєм», та далі довели, що й з зірками з Ужгородщини вони спроможні змагатись, як мінімум, на рівних.
 
Першу половину протистояння з полянцями виноградівці провели в тому ж дусі, що й тайм другий тижнем раніше. Справжніми лідерами на полі були Реплюк та Чонка. Михайло з допомогою різних партнерів знову повністю декласував лівий край захисту суперника, а Юрій крім того, що забив, був конструктором атак, віддаючи розрізні паси на партнерів, та частенько відпрацьовував у опорній зоні, де доводилось разом із Вайдою, Ломагою та іншими партнерами застосовувати колективний відбір проти Стегури, Івана й Євгена Русинів та Жаренка. Ломазі до всього доводилось постійно опонувати головному правофланговому мотору команди гостей Олексадру Міклошу.
 
М’яч влетів у сітку гостей уже на другій хвилині, коли на прострільну передачу від Вайди з лівого флангу відгукнувся Ковтун і переправив круглого в сітку, та Бородайчук, ніби відчуваючи, що голів ще буде вдосталь, підняв прапорець. Далі виноградівці продовжували атакувати позиційно, даючи супернику невеличкий шанс на рідкісні контратаки. Через дванадцять хвилин Ребрик приклався з 18-ти метрів, та Бучка від голу врятувала поперечина.
 
Після цього Луця кілька разів вийшов на хороші ударні позиції й один із своїх виходів на воротаря Василь таки довершив результативним ударом у правий кут – 1:0. Далі був цілий ряд ударів повз стійки та вище поперечини, та забити другий гол господарі змогли ударом із кількох метрів. Ковтун підключився на ліву стійку й підправив м’яч у сітку – 2:0.
 
Через дві хвилини гості створили свій найреальніший шанс скоротити відставання, коли Стегура скористався передачею Євгена Русина й підступно пробив поруч із лівою стійкою. На доданій до першого тайму хвилині виноградівці могли довести рахунок до розгромного. Ковтун виходив на воротаря й міг розстрілювати з восьми метрів, та Бучок у пожежному режимі зумів відбити. Далі Вайда другим темпом додавав метрів із 13-ти, та круглий на щастя для гостей, які не могли нічого зробити, полетів у сантиметрах над поперечиною, зберігши для них певну надію на другу половину, на яку вони втім, ніби відчуваючи щось недобре, досить довго виходили.
 
На старті другого тайму виноградівці влучили спочатку у праву, а потім ліву стійку. Так, на 56-й хвилині опоненти дали можливість Чонці обробити м’яч на лівому фланзі і ель-Дюрі влучив у правий кут без шансів на відбиття, та стійка дозволила гостям ще на деякий час уникнути розгрому. Однак Луця, який у цей день прагнув довести всім скептикам свою профпридатність, завершив одну з атак точним ударом із п’ятнадцяти метрів, влучив у правий кут і оформив дубль – 3:0. Трохи згодом Лоці знову опинився на вістрі атаки й двічі завдавав ударів із вбивчої позиції. Перший постріл Бучок неймовірно та відбив, та з другої спроби Луця-гол реалізував свою настирність, переправив у правий кут і досяг хет-трику – 4:0.
 
Далі свою гармату знову розрядив Чонка, який із середньої відстані поцілив у правий кут без шансів на відбиття – 5:0. Через п’ять хвилин відбулась шикарна комбінація, яка варта двох голів. На діагональ із правого флангу на лівому краї штрафного майданчика відгукнувся Чедрик і віддав на ближню стійку на Вашкебу. Василь явно десь потренувався на цирковій арені, бо ефектно зловив м’яч двома ногами в повітрі й цілив у ближню дев’ятку. Йому забракло кількох сантиметрів, щоб забити гол туру.
 
Далі Луця вибіг на воротаря й міг оформити покер, та видав «кошик щедрості» для Чедрика, що біг паралельно трохи лівіше, й віддав Михайлу результативну передачу. Партнеру було важче не влучити, ніж забити – 6:0.
 
У другому таймі Ребрик випустив на поле практично всю свою лавку запасних, тому опонувати виноградівській молоді гостям стало трохи легше й вони навіть завдали кількох ударів. Найкращу нагоду на 84-й хвилині мав Олександр Міклош, який міг забити гол престижу, та на його постріл із середньої відстані зреагував Славік. На останній хвильці основного часу Чонка скористався дальнім пасом від партнера, вибіг на воротаря й ударом у правий кут оформив дубль – 7:0. На другій доданій Ковня скористався чудовим пасом від Чонки, влучив у лівий ближній кут і трохи більше як за півхвилини до фінального свистка встановив остаточний рахунок – 8:0.
 
Чесно кажучи, якщо перемогу «Севлюша» й можна було спрогнозувати, то такий рахунок важко передбачити навіть найбільшим оптимістам. Усе ж таки суперник був не з найслабших. Та виноградівці продовжують дивувати всіх не тільки рахунками, а й побудовою гри, якої не було роком, а не те, що двома раніше, тому фани з міста під Чороною горою вірять, що найприємніші сюрпризи від їх улюбленців ще попереду.
 
«Поляна» зі своїм досить молодим складом теж поки не реалізувала весь свій потенціал й уже за тиждень матиме хороший шанс реабілітуватись на домашній арені в дуелі з також потихеньку прогресуючим дебютантом еліт-ліги – «Карпатами» з Рахова.
 
 
Арбітр – Олександр Рошко
Асистенти – Сергій Рущак та Вячеслав Бородайчук
Делегат ФФЗ – Віктор Шварц
 
18 червня, м. Виноградів, стадіон «Юність», ясно та спекотно, 800 глядачів
 
«Севлюш» Виноградів – «Поляна» – 8:0 (2:0)
 
Голи: Луця, 19, 60, 64, Ковтун, 32, Чонка, 70, 90, Чедрик, 78, Ковня, 90+2.
 
«Севлюш»: Віталій Гринишин, Андрій Ломага, Віктор Микуляк, Віктор Чумак, Артур Вайда, Василь Ковтун, Василь Вашкеба, Юрій Чонка, Михайло Реплюк, Василь Луця, Денис Ребрик.
Запасні: Юрій Славік, Іван Бандурович, Борис Ковня, Богдан Котляр, Роман Орос, Михайло Чедрик.
тренер – Денис Ребрик.
 
«Поляна»: Ярослав Бучок, Артур Русин, Михайло Власик, Едуард Мельник, Євген Русин, Віталій Міклош, Олександр Міклош, Степан Стегура, Іван Русин, Іван Жаренко, Олексій Соломко.
Запасні: Михайло Безик, Михайло Русин, Сергій Сокач, Мирослав Реслер, Володимир Варваринець.
тренери – Михайло Кондря.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1601 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: