Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Останні трансфери ФК "Ужгород" перед стартом у Другій лізі
16:11
Останні трансфери ФК "Ужгород" перед стартом у Другій лізі
Підопічні Василя Варги та Мирослава Бундаша у першому поєдинку Другої ліги зустрінуться із «Буковиною» на виїзді.

Останні трансфери ФК
Ужгородська команда підготовчий збір розпочала 25-го червня. Провела чотири контрольні поєдинки, здобувши нічию із луцькою «Волинню» (U-19): 1:1, здолавши дорослу команду: 1:0, та поступившись «Агробізнесу» з «Минаєм». Уже другий тиждень «Ужгород» готується у режимі дворазових тренувань. У період міжсезоння тренерський штаб попрощався ще із чотирма футболістами. Мова про багаторічного капітана Юрія Славіка, Олександра Бако, Максима Оленя та Дмитра Рацина. Натомість до клубу приєднались голкіпери: Мирослав Лютнянський та Михайло Готра, захисники: Стефан Федак, Віталій Міклош та Олександр Ковчар, півзахисники: Владислав Павленко, Віктор Ряшко та Віктор Масікевич.
 
У дебютному матчі Чемпіонату України з-поміж команд Другої ліги «Ужгород» силами поміряється із чернівецькою «Буковиною». Матч відбудеться 27-го липня на комунальній спортивно-оздоровчій установі з однойменною назвою клубу о 18:00.
 
«До сьогодні ми тренувались у посиленому дворазовому режимі зранку та увечері: ігрові вправи та фізичні навантаження. Від завтра футболісти матимуть всього одне тренування, опісля якого буде теоретичне заняття. «Буковина» – досвідчена команда, яка повсякчас змагається з-поміж професіональних футбольних клубів. Плюс зіграють фактори: домашнього поля та першого у Другій лізі матчу. Відтак, на оновлений «Ужгород» чекає надскладне випробування, у якому ми на маємо права впасти обличчям у багнюку. Безперечно, завдання максимум – здобути три очки», – зауважив помічник головного тренера Мирослав Бундаш.
 
Прес-служба ФК «Ужгород»

Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 944 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: