Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Останні вирішальні.. (ФОТО)
18:58
Останні вирішальні.. (ФОТО)
У першому ж чвертьфінальному матчі не вистачило хвилини до першого сенсаційного результату.

Останні вирішальні.. (ФОТО) Перед матчем мало хто ставив на першолігову Зірку, а після більшості першого тайму і поготів. Гра проходила повністю під контролем Медеї, яка накочувала атаку за атакою на ворота Кривенька, однак реалізація була на низькому рівні.

Вже на 2-ій хвилині Дудаш вийшов сам на сам, але пробив повз ворота. На 8-ій хвилині зіркові вперше відповіли – єдиний форвард Волошин пробив з 20 метрів, кіпер відбив. На 15-ій хвилині Медведєв пробивав з меж штрафної, Кривенько парирує. Далі Дудаш знову вийшов на одного воротаря, але з двох метрів пробив у голкіпера. На 26-ій хвилині Колобов прострілив з флангу, Дудаш сильно в дотик б’є з 10 метрів, Кривенько забирає.   

Лінці вміло оборонялись, а на 40-ій хвилині провели результативний випад – Федак віддав на Волошина, який у штрафній розібрався з дуетом захисників і пробив повз кіпера – 0:1.

Неочікуваний хід подій змусив оноківську команду ще з більшою силою йти вперед. І ще до перерви вони зуміли вирівняти становище. Після відскоку на лінії штрафної Дзьоба підбирає м’яч і пробиває в дальній кут – 1:1.

Друга половина гри також проходила здебільшого на половині поля Зірки. На 57-ій хвилині після подачі Медведєва Джанда пробив головою з семи метрів, але не точно. За дві хвилини вже сам Медведєв пробиває з 14 метрів, трохи вище.

На 62-ій хвилині Ростислав Турецький вийшов на хорошу ударну позицію, але з 18 метрів пробив над воротами.Через п’ять хвилин кутовий біля воріт Медеї завершився призначенням пенальті – Зуб необачно зачепив Лукачину. Волошин був точним з позначки – 1:2.

Підопічні Пеци знову зосередились на захисті власних воріт і протримались до 76-ї хвилини. Після прострілу справа Козуб підбирає відскок, вривається у штрафну і влучно пробиває з 10 метрів – 2:2.

Через три хвилини команда Ковача дивом не забила – після довгої передачі Медведєв випередив воротаря, який вийшов зі штрафної на перехват, і покотив Русину на пусті ворота, але удар Едгарда встиг відбити на лінії воріт захисник Чульба. 

У завершальні хвилини на полі було гаряче – за п’ять хвилин до завершення гри Обдирко і Ковач в ході словесної перепалки зчепилися і виникла невелика штовханина – арбітр заспокоїв пил гравців жовтими картками. 

А коли здавалось, що у цьому матчі на гравців очікуватиме серія пенальті фаворит поєдинку забив. Василь Рущак не зміг своєчасно вибити м’яч біля своєї штрафної і його швидко обікрали, Ковач вийшов один в один і забив переможний гол – 3:2.

Одразу ж прозвучав фінальний свисток. Така інтрига у матчі для багатьох стала несподіванкою і Лінці з високо піднятою головою покидають Зимову першість. Медея продовжує відчувати проблеми у завершенні атак, що може стати вирішальним фактором у наступних матчах.  


ФК «Медея» (Оноківське ОТГ) – ФК «Зірка-SPAR» (Лінці) – 3:2

Голи: Дзьоба, 44, Козуб, 76, Ковач 90+1 – Волошин, 40, 67 (пен.)

Медея: Владислав Сидоренко – Євген Колобов (Богдан Зуб, 66), Мирослав Скрип, Едгар Русин, Іван Ільчук - Юрій Путраш Едуард Дзьоба (Іван Ковач, 73), Віталій Медведєв, Валерій Роля (В’ячеслав Пінковський, 62) - Микола Джанда (Юліан Козуб, 66), Михайло Дудаш (Микита Гальчак, 57)
Запасні: Олександр Костик, Владислав Сердюк, Роман Черевко, Ростислав Микла, Дмитро Іванов.
Тренер – Іван Ковач.

Зірка: Дмитро Кривенько - Євген Обдирко, Анатолій Лукачина, Юрій Чульба, Василь Рущак - Деян Пеца, Ярослав Костик (Ростислав Фрінцко, 82), Михайло Романко (Ростислав Турецький, 46), Владислав Турецький, Юрій Федак (Юрій Левкулич, 65) - Мирослав Волошин
Запасні: Анатолій Лагоцький, Анатолій Тотін, Іван Лісняк. 
Тренер - Олександр Пеца.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 527 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: