Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Перечинські "Карпати" грають внічию з "Вітязем"
12:36
Перечинські "Карпати" грають внічию з "Вітязем"
Після двох прикрих поразок вболівальники «Карпат» чекали від команди позитивного результату.

У шостому турі першості Закарпатської області з футболу в першій лізі перечинські «Карпати» на власному стадіоні 1 червня приймали команду ФК «Вітязь» с.Концгазо.

Після двох прикрих поразок вболівальники «Карпат» чекали від команди позитивного результату. Тренерським штабом були внесені корективи в гру Перечинської команди. В стартовому складі з’явилися Юрій Утцюський та Олег Вишневський.

З перших хвилин матчу перечинці на правах господарів намагалися заволодіти ініціативою та нав’язати супернику свою гру. Але під час однієї з контратак гості отримали право на виконання кутового удару, розіграш якого завершився взяттям воріт «Карпат». Перечинці явно не очікували такого перебігу подій і після пропущеного м’яча деякий час виглядали досить розгубленими. В цей період надійно зіграв наш воротар Василь Мучичка, який в проміжку п’яти хвилин ліквідував декілька небезпечних моментів гостей. Можливо саме його впевнена гра в рамці воріт надала впевненості й діям наших футболістів. Ближче до завершення першого тайму перечницям все-таки вдалося притиснути суперника до своїх воріт. Спочатку чудову нагоду після виходу віч-на-віч мав Олег Вишневський. Після розіграшу кутового Богдан Страшкулич потрапляє в поперечину. Декілька небезпечних ударів з-за меж штрафного майданчика парирував голкіпер гостей. За рахунку 1:0 на користь гостей команди пішли на перерву.

В другому таймі перечинці збільшили тиск на ворота суперника, створивши декілька небезпечних моментів. Але м’яч вперто оминав ворота «Вітязя». Врешті-решт вболівальники дочекалися забитого м’яча. На 76 хвилині матчу індивідуальний прохід Олега Вишневського завершився невідпорним ударом – 1:1. Невдовзі перечинці отримали чисельну перевагу. За грубу гру з поля був вилучений гравець гостей. Здавалося, що за таких обставин «Карпати» дотиснуть суперника. Але цього дня удача не була на боці нашої команди. Відмінну нагоду мав той же Олег Вишневський. Вийшовши один на один він влучив у стійку воріт. Захопившись атаками, перечинці часто забували про захист своїх воріт. Але на останньому рубежі надійно зіграв наш голкіпер. Отже, перша нічия «Карпат».

Юнаки "Карпат" залишаються в лідерах

Недільний поєдинок для нашої юнацької команди виявився одним з найважчих в цьому сезоні. Хоча перебіг подій в дебюті матчу давав сподівання на чергову впевнену перемогу юнаків «Карпат». Вже на 12 хвилині рахунок в зустрічі відкрив Іван Шип. Невдовзі Іван Мицька, який до речі дебютував в складі перечинців, відзначився й першим забитим м’ячем за нашу команду, подвоївши перевагу «Карпат». А після вилучення гравця гостей, здавалося, що перемозі нашої команді ніщо не може завадити. Але, саме за чисельної переваги наші хлопці дозволили собі розслабитися й подумали, що гру зроблено. Натомість, до честі гостей, вони мобілізувалися, як то кажуть «зіграли й за того хлопця» і невдовзі під кінець першого тайму скоротили рахунок до 2:1. Другий тайм пройшов досить нервово й напружено. Але жодній з команд не вдалося відзначитись. В підсумку непроста перемога та чергові три очки в доробку наших юнаків, які продовжують перебувати на чолі турнірної таблиці.


Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 812 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: