Головна » Усі публікації » в Україні » Перечинські школярі тріумфують на "Шкіряному м'ячі - Кубку Сoca-Cola U-13"
11:23
Перечинські школярі тріумфують на "Шкіряному м'ячі - Кубку Сoca-Cola U-13"
У м. Вишнене, що на Київщині фінішував Всеукраїнський фінальний турнір з футболу"Шкіряний м'яч - Кубок Coca-Cola" U-13".

Перечинські школярі тріумфують на
Впродовж трьох ігрових днів 8 кращих шкільних команд України молодшої вікової групи визначали найсильнішу шкільну команду України серед гравців 2004 р.н.

Груповий етап фінальної частини перечинська команда пройшла без поразок і зайняла перше місце в групі А:

ЗОШ м. Перечин – ЗОШ № 2 м. Нова Каховка – 4:1
ЗОШ № 35 м. Чернігів – ЗОШ м. Перечин – 2:2
ЗОШ м. Перечин – ЗОШ № 92 м. Одеса – 5:1
 
Турнірне тановище:
 
ЗОШ м. Перечин Закарпатської області – 7 очок
ЗОШ № 2 м. Нова Каховка Херсонської області – 6
ЗОШ № 35 м. Чернігів – 4
ЗОШ № 92 м. Одеса – 0

 
У фінальному двобої ЗОШ м. Перечин зійшлася з однолітками із ЗОШ № 1 м. Суми, яких переграли з рахунком 2:0.
 
Підопічні Василя Стеця та Тараса Вайданича активно розпочали гру постійно прориваючись до чужих воріт та перший тайм завершився без голів.

У другому таймі юні перечинці зуміли провести два голи за одну хвилину, які стали вирішальними у фінальному поєдинку і принесли їм золоті нагороди та чемпіонство у "Шкіряному м'ячі - Кубку Сoca-Cola U-13". На 30-й хвилині Валентин Цмур пройшов з правого краю до воріт і з гострого кута переграв воротаря 1:0. А за сорок секунд Цмур подвоює рахунок ударом з семи метрів 2:0.
 
Загалом закарпатці протягом всього матчу володіли відчутною перевагою і закономірно перемогли у фіналі. Кращим гравцем фінальних змагань у складі перечинців став Євген Кічун.
 
У конкурсах з елементами техніки гри у футбол закарпатці також отримали нагороди: жонглювання - Дмитро Керецман, удари на дальність - Євген Кічун.

Склад команди-переможця: Микола Учаров, Ярослав Іванчик, Максим Звірич, Максим Бабич, Олександр Черевка, Олександр Бескид, Богдан Макара, Євген Кічун, Валентин Цмур, Василь Кость, Дмитро Керецман, Юрій Продан, Андрій Муска. Тренер - Василь Стецьо.

 
Категорія: в Україні | Переглядів: 1632 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: