Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Переконлива перемога підопічних Іваниці
07:55
Переконлива перемога підопічних Іваниці
1 травня, в день Воскресіння Христового, між собою зустрічались футбольний клуб «Баранинці» та «Карпати » з Верхнього Коропця.

Переконлива перемога підопічних Іваниці До цього поєдинку підопічні Іваниці підходили з двома поспіль поразками, що тільки, ще більше, мотивувало їх здобути дебютні три очки.

Перший тайм почався з домінування господарів. Відразу ж на 4-й хвилині Фаринич прискорився біля штрафного майданчика гостей і завдавав удару, але не зміг влучити у рамку. Після стартового штурму гра заспокоїлась, хоч і проходила на половині поля гостей, але без загострень.

На 20-ій хвилині Баранинці подають з кута поля, після хорошого удару, голкіпер виручає команду з Верхнього Коропця.

Часті позиційні атаки «червоно білих» результатів не давали. Цим скористались їхні суперники, розгорнувши перспективну атаку. Гості подавали штрафний, Марко надійно зіграв на виході, але при цьому нападник гостей жорстко врізається в голкіпера. Лікар не знадобився.

Баранинці хоч і володіли відчутною перевагою, але на вістрі атаки нічого не вдавалось зробити. На 25-й хвилині, після подачі з штрафного від Баранинців, захисник суперника зрізає м’яч у свої ворота, але Івашкович грає надійно. Одразу в наступній атаці Лукіяник вривався в штрафну гостей, але захисник зупинив його ціною фолу, як наслідок небезпечний штрафний, яким підопічні Іваниці не змогли скористатись.

Гра дедалі більше переміщалась до воріт команди з Верхнього Коропця. Баранинці тиснули свого суперника і це десь відображалось на психологічному стані гостей.

На 32-й хвилині Шевченко, після хорошої передачі з глибини поля вибігав на побачення з Марком, але нападник Коропця опинився в офсайді. За мить Загорчак прострілював з лівого краю, м’яч потрапив у руку захиснику, рефері пенальті не дав, і захисники відвели загрозу від своїх воріт, вибивши круглого в аут. Щоправда це їм не надто допомогло, аут швидко розіграли, Ухатюк класно хитнув свого опонента на фланзі і виконав подачу, яку Костик завершує ударом головою. 1:0.

Такий розвиток подій не задовільнив коропчан і вони відразу кинулись відігруватись. Після пасу в штрафну суперника Бирак приймає м’яч і спокійно переправляє його в ближній кут. Рахунок стає 1:1.

Після того, як гості швидко відігрались, гра поступово вирівнялась і проходила в центрі поля, команди вже рідше радували вболівальників небезпечними моментами. 

На 40-й хвилині Фаринич пробив з 25-ти метрів, але значно вище воріт. Відразу за 3 хвилини Ухатюк гостро прострілював, але голкіпер виходить і забирає м’яч. Після цього господарі провели ще декілька атак, але до логічного завершення їх не довели.

Тайм другий, як і перший, почався з домінування господарів. Активний Костик завдавав удару з 16-ти метрів, але вище. Команда гостей, в свою чергу також спробувала провести атаку, але удар результату не приніс.

На 48-й хвилині, господарі заробили право на небезпечний штрафний. Ухатюк добре пробив, голкіпер перевів удар на кутовий. Подальша десятихвилинка не запам’яталась нічим цікавим.

Йшла 57-ма хвилина зустрічі, Медвєдєв прорвався по лівому флангу, навісив у штрафну гостей, де Юрій Опаленик завершував атаку ударом головою вже в порожні ворота. 2:1.

Одразу в наступній атаці, той же Медвєдєв змістився в центр, пробив але на добивання ніхто з партнерів не пішов.
На 61-й хвилині нападник Верхнього Коропця небезпечно пробивав, Марко рятує свою команду, перевівши м‘яч на кутовий. Корнер у виконанні гостей результату не приніс і Баранинці скориставшись цим вийшли в небезпечну контратаку, Опаленк виводив Мєдвєдєвав на побачення з Івашковичем, але Віталій засильно відпустив від себе м’яч і небезпечний момент було втрачено.

На 68-й хвилині, знову стало гаряче біля воріт команди гостей, Опаленик небезпечно прострілював, але ніхто з партнерів не зміг замкнути цей простріл. Після цього моменту гра трохи заспокоїлась, поки на 75-й хвилині нападник гостей не наніс потужного удару з 16-ти метрів, але удару забракло трохи точності, щоб потрапити у ворота. Цей момент трохи пожвавив гру і за 3 хвилини господарі заробили право на штрафний, Лукіяник пробив, але голкіпер на місці.

На 85-й хвилині, Баранинці закріплюють перевагу над суперником. Фаринич, після помилки захисника, пробиває в ближній кут, рахунок стає 3:1.

Після цього Верхній Коропець вже нічого не зміг створити попереду. Гра так і закінчилась.

Продемонструвавши впевнену гру, підопічні Іваниці набирають прем’єрні три бали і вже потроху віднаходять свою гру.
 
 
Арбітри: Шимон Ю., Сенишин Р., Шитєв К.
Делегат – Ряшко М.М.
 
с.Баранинці, глядачів 200
 
ФК «Баранинці» - ФК «Карпати» (В.Коропець) 3:1
 
Голи: Костик, 33, Опаленик Ю., 57, Фаринич, 85 - Бирак, 34.

Карпати: Івашкович Володимир, Жавко Руслан, Болдижар Юрій, Власик Михайло, Обицкий Микола, Павлишинець Василь, Бирак Василь, Брунцвик Олександр, Решко Крістіан, Бобаль Сергій, Шевченко Андрій.
Запасні: Лушпінь Михайло, Матвіюк Ігор, Ряшко Борис, Бела Ярослав, Телінгер Віктор, Русин Мирослав, Чоря Роман, Решко Мирослав, Шепа Артур.
Тренер: Решко М.П.

Баранинці: Марко Констянтин, Фаринич Ярослав, Дьордяй Давид, Жидик Юрій, Медвєдєв Віталій, Джуджук Ігор, Балажинець Рудольф, Ухатюк Артем, Костик Ярослав, Лукіяник Євген, Загорчак Євген.
Запасні: Опаленик Дмитро, Опаленик Юрій, Янцо Михайло, Дзямко Богдан.
Тренер – Іваниця Михайло.

Попередження: Опаленик Д. 62, Марко 79 - Жавко, 25, Болдижар 41.
Олександр Гряділь
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1393 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: