Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Переконливий реванш "Середнього" над "Поляною"
11:05
Переконливий реванш "Середнього" над "Поляною"
Середнянці зуміли дотиснути суперника у другому таймі, провівши чотири голи.

Переконливий реванш
«Поляна» дуже незручний суперник для середнянців. В першому колі підопічні Варги, володіючи ігровою перевагою поступилися на виїзді полянцям. Тож у рідних стінах, зважаючи на те, що в команди зберігаються шанси догнати виноградівців та навіть минайців у боротьбі за лідерство «Середнє» розраховувало взяти три залікові бали, й звісно, реваншуватися за поразку в Поляні.
 
Гості вирішили грати від оборони, тож поставили справжній «автобус» на власній половині поля. Середнянці з потугами проходили таку ешелоновану оборону й практично в першій половині не мали реальних нагод для взяття воріт суперника. Продертися через купу гравців «Поляни» намагався високий Василь Куделко, однак він лише проштовхнув м’яч до воріт, де його спокійно прибрав воротар. Гості не давали можливості розвернутися основному голеодору «Середнього» Анатолію Нурієву, грали доволі просто. Практично вся гра тривала на половині поля полянців, останні відповіли лише кількома переходами на половину поля господарів – в одному з них Дрозд помилився під час передачі на партнера й вийшла перспективна контратака, однак флангову передачу не було кому замкнути. Тож на перерву команди пішли без голів.
 
На другий тайм тренер середнянців вдається до ротацій – замість Михайла Трухана випускає Дмитра Рацина, який справді зав’язав гру в центрі, й значно загострив атакувальні дії команди. Спочатку він прорвався по правому краю в штрафний майданчик гостей покотив під удар в район одинадцятиметрової позначки на Хоменка, однак Олексій не влучає в ворота з вигідної позиції, пробивши над поперечиною.
 
На 56-й хвилині гості втрачають м’яч на чужій половині поля, його підхоплює Качур, який проривається правим флангом і подає на кут воротарського майданчика, де верхову боротьбу в трьох захисників зумів виграти Анатолій Нурієв і бездоганно пробиває в протилежний від воротаря кут воріт – 1:0.
 
Після пропущеного гола гості дещо підсіли в фізичному плані, а середнянці, навпаки – додали обертів. Знову проходить їх атака правим краєм і Качур подає на Нурієва, Анатолій пробиває головою та цього разу рятує воротар, переводячи м’яч на кутовий. Та на 69-й хвилині господарі забивають вдруге. Олександр Бако дістав передачу перед штрафним майданчиком суперника, дещо «повозився» з м’ячем і пробив з-під захисників, воротар, намагався дотягнутися до м’яча, однак не зміг зарадити пострілу – 2:0.
 
За 11 хвилин знову Нурієв, наче ніж крізь масло протиснув усю оборонну ланку полянців, переграв воротаря й забив у пусті ворота. А остаточну переможну крапку поставив Олександр Бако ще через хвилину. Причому увірвався в коридор між захисників по центру вийшов віч-на-віч з кіпером і холоднокровно відправив м’яч у кут воріт – 4:0.
 
Тож яскрава перемога ФК «Середнє», яке продовжує гонитву за лідерами.
 
 
Арбітр: Ігор Гарлач
Асистенти арбітра: Мирослав Горгош, Роман Сенишин (Ужгород)
Делегат ФФУ: Іван Головко (Ужгородський район)
 
Стадіон сел. Середнє. Температура +14. Глядачів: 350
 
«Середнє» - «Поляна» - 4:0 (0:0)
 
Голи: Нурієв 56, 77, Бако 69, 78.
 
«Середнє»: Кучінка Павло (Блох Артем 81), Куделко Василь (к), Кундрик Сергій, Котьо Станіслав, Горскій Василь (Гулович Мирон 74), Дрозд Юрій, Бако Олександр (Бундаш Мирослав, 79), Хоменко Олексій, Качур Іван, Нурієв Анатолій, Трухан Михайло (Рацин Дмитро 46).
Запасний: Зийнич Петро
Тренер: Варга Василь
 
«Поляна»: Бучок Ярослав, Русин Артур, Мельник Едуард, Микуланинець Михайло, Власик Михайло, Міклош Олександр, Русин Євген, Соломко Олексій, Варваринець Володимир, Радченко Максим (Русин Євген В.), Стегура Степан (Чанда Володимир, 69).
Тренер: Михайло Кондря
Семен Михайлик
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 977 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: