Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Перемога як подарунок (ФОТО)
20:46
Перемога як подарунок (ФОТО)
Виноградівці переривають свою серію без перемог і роблять презент своєму тренеру.

Перемога як подарунок (ФОТО)
Беззаперечно гра туру цілком відповідала своїй вивісці. На полі зійшлися два фіналісти кубку, яких знімали дві камери, а саму гру коментували два коментатори і робили знімки два фотографи. Та на цьому магія чисел завершується, не вистачило кількох хвилин, щоб написати, що дві команди поділили очки.
 
Витязь зробивши висновки з попередніх ігор вийшов на гру з п’ятьма захисниками, в опорній зоні грав Пінковський-молодший, а розганяли атаки брати Луціви, Медведєв і Соскида на вістрі. Севлюш грав за незмінної тактики, повернувся на поле Реплюк, проте був відсутній Николишин.
 
У центральній грі туру висока напруга на полі тривала весь матч. Не рівне поле заважало повноцінно тримати м’яч внизу і це було скоріше на руку господарям, які довгими передачами постійно шукали попереду Соскиду. Гості ж розігрували позиційні атаки, проте постійно упиралися об захисний мур ужгородців.
 
На 9-ій хвилині Чонка з лівого краю виконав стандарт, всі чекали навісу, однак Юрій вирішив закинути за комір Овсієнку та Володимир дотягнувся і перевів на кутовий. Концгазівці намагались грати щільно на своїй половині поля і не без допомоги дрібного фолу збивати темп атак суперника. Відтак гостроти було вкрай обмаль. На 34-ій хвилині Віщак віддав на Чонку, отримавши шанс для удару Юрій пробив з 18 метрів, але повз ворота. Так само зі стандарту з 18 метрів на 39-ій хвилині Чонка також не влучив у рамку.
 
У другому таймі команди продовжували дотримуватись тактики, яку підготували їм наставники. На 51-ій хвилині Вайда не зустрічаючи опору дійшов до чужої штрафної і віддав на Кольцуна, «Філ» пробив з 13 метрів, але не точно. На 55-ій хвилині Петро Луців подав справа, м’яч дістався до Медведєва, який з розвороту пробив з 17 метрів, але вище.
 
На 68-ій хвилині Чонка віддав асист на Остафійчука, який влучив у ближній кут та Овсієнко забрав. Через три хвилини Василь Луців зробив підбір, після подачі з кутового, і пробив з 17 метрів, круглий пішов трохи правіше стійки. Витязі самовіддано стримували севлюшців на відстані від своєї штрафної і своєю грою в захисті могли розраховувати як мінімум на одне очко.
 
В останні хвилин п'ятнадцять господарі провели декілька замін, однак спрацювали вони не найкраще. На 86-ій хвилині Зизич збив перед своєю штрафною Чедрика. Сам Михайло і виконав стандарт з 21 метру, поціливши точно в ближній кут – 0:1.
 
За мить святкування голу виноградівцями змінилось на гнів в бік арбітра, який не зафіксував фол на Реплюку, через травму капітан не зміг продовжити поєдинок. Підопінчі Вайданича мали ще декілька хвилин, щоб спробувати відігратись і навіть заробили схожий штрафний, з якого самі отримали. Однак Петро Луців виконав стандарт неефективно, пробивши значно вище.
 
Севлюш здобуває такі бажані три пункти і таким чином робить подарунок своєму наставнику, який саме в цей день святкував день народження.
 
 
ФК «Витязь» Концгазо – ФК «Севлюш» Виноградів 0:1
 
Голи: Чедрик, 86.
 
Витязь: Володимир Овсієнко, Михайло Дудаш (Євген Мукомела,72), Артем Пустовіт, Вячеслав Ковтан, Юрій Каганець, Денис Пахомов, Вячеслав Пінковський-молодший (Олександр Мадяр, 84), Василь Луців (Андрій Зизич, 78), Петро Луців, Віталій Медведєв (Іван Скунзяк, 87), Руслан Соскида.
Запасні: Дмитро Кашка.
Тренер – Тарас Вайданич, Вячеслав Пінковський.
 
Севлюш: Василь Козар, Роберт Смокоровський, Артур Вайда, Максим Минайленко, Василь Ковтун, Юрій Віщак, Іван Ковач, Юрій Чонка, Пилип Кольцун (Олексій Остафійчук, 63), Михайло Реплюк (Артур Дорі, 88), Михайло Чедрик.
Запасні: Іван Марушинець, Михайло Чутора, Ерік Віщак.
Тренер – Валентин Слюсар.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 656 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: