Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Перемога "Хуста" і гол іменинника (ФОТО)
09:04
Перемога "Хуста" і гол іменинника (ФОТО)
У першому півфінальному матчі Хуст мінімально переграв свого рахівського суперника.

Перемога Суттєві кадрові втрати у хустян (пішли з команди брати Луціви, дискваліфікація Хайнаса і Корнутяка) змусили тренера випускати на поле зі стартових хвилин свого помічника 36-річного Маслея, який востаннє одягав футболку Хуста близько двох років тому. А на лаві запасних у Щербакова залишився лише один польовий гравець.

Карпати у цій грі не могли розраховувати лише на гравця атакуючої ланки Мерцина.

Господарі впевнено розпочали гру з контролю і поступового просування до чужих воріт. Та їм знадобився певний час, щоб налагодити приціл. На 17-ій хвилині Роберт Пилип навісив справа, Галай пробив головою вище.  На 23-ій хвилині нагадав про себе іменинник, адже саме в цей день Фляшко святкував своє двадцятиріччя. Маслей проникаючим пасом виводить Михайла один в один і форвард пробиває у ближній кут – 1:0.

Та Рахів досить швидко міг зрівняти, адже вже через п’ять хвилин заробив пенальті. Козурак віддав довгий пас на Івана Микуличинського, який випередив на виході Гринишина і воротар зніс суперника у своїй штрафній. Сам постраждалий взявся виконувати вирок арбітра, але пробив над воротами. 

Червоно-білі продовжували комбінувати у середині поля, але без суттєвих загострень. Карпатівці тримали суперника на відстані від своїх воріт, а самі виходили вперед переважно за рахунок довгих передач на Шольца та Микуличинського. 

На 33-ій хвилині на простріл Миколи Пилипа зовсім трохи не встиг замкнути Дочинець. Схожа комбінація виникла вже наприкінці тайму і цього разу Роману вдалося пробити головою та Ізай зіграв надійно.

У другому таймі підопічні Панасюка частіше обстрілювали чужі ворота, але дивідендів їм це не принесло. На 48-ій хвилині Іван Микуличинський пробив зі штрафного з 26 метрів, повз ближню дев’ятку. За дві хвилини Лаб’як віддав на Шольца та Річард з 18 метрів запустив круглого над воротами. На 60-ій хвилині вже сам Лаб’як завдав пострілу з 20 метрів, вище. 

Господарі відзначились ударом Миколи Пилипа з 23 метрів в середині тайму. А найбільш реальну нагоду збільшити рахунок мав Фляшко на 80-ій хвилині та з його ударом з 15 метрів справився голкіпер. Наприкінці гри Щербаков випустив у поле резервного воротаря Бучка, що викликало невелике пожвавлення на трибунах.

Попри всі намагання зміцнити свою перевагу у першому матчі Хуст не зміг більше нічого створити біля воріт Ізая і таким чином зберіг інтригу у цьому протистоянні. Натомість Карпати здобули цілком прийнятний результат і готуватимуться до «теплого» прийому хустян вже за тиждень.


Статистика 

Удари
8 - 12

Урамку
3 - 1

Кутові 
2 - 2


ФК "Хуст" - СК "Карпати" Рахів 1:0

Голи: Фляшко, 23.

Хуст: Віталій Гринишин - Максим Кодря, Віталій Юришка, Владислав Іванов, Роберт Пилип - Ігор Маслей (Ярослав Бучок, 90), Богдан Павлич, Юрій Галай (Крістіан Синетар, 66), Микола, Роман Дочинець - Михайло Фляшко.
Тренер – Олександр Щербаков

Карпати: Андрій Ізай - Юрій Шемота (Роман Лазарчук, 54), Микола Романюк, Богдан Тимочук, Микола Вішован, Василь Мачек - Микола Козурак (Роланд Шольц, 76), Юрій Микуличинський, Іван Микуличинський (Василь Титор, 66), Юрій Лаб’як - Річард Шольц (Юрій Яремчук, 62).
Запасні: Костянтин Гуцул, Владислав Василенко.
Тренер – Андрій Панасюк.

На 28-ій хвилині Іван Микуличинський не реалізував пенальті (мимо).
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 605 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: