Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Перемога не по пенальті
17:19
Перемога не по пенальті
Головна команда Ужгородщини вириває перемогу наприкінці матчу і крокує далі у Кубку.

Перемога не по пенальті На першу кубкову гру Медея підсилила захист Ільчуком, який повернувся у команду з рахівських Карпат. Бужора приїхала на поєдинок з обмеженою обоймою гравців, маючи всього одного польового гравця на заміні, якого так і не вдалось випустити на поле, через відсутність додаткової футболки. Тут можна згадати про вилучення в останній гру групового етапу чемпіонату області і тривалу дискваліфікацію Качура, якого бракувало сьогодні іршавцям. 

Певний вплив на гру господарів зробила традиційна неузгодженість проведення турнірів в області – адже цими вихідними стартувала футзальна ліга, тож тепер гравці змушені подекуди бігти з одного турніру на інший, як і сталось у декількох гравців Медеї. Відтак Пінковський-старший вніс корективи у стартовий склад, що дало змогу вперше вийти у старті в офіційній грі 18-річному Марюхничу. 

Весь поєдинок проходив у жорсткій боротьбі за всіма канонами обласного футболу. Гра проходила на зустрічних курсах, проте після пристрілки першими забили гості. На 9-ій хвилині Кучінка завдав небезпечного удару з 19 метрів, Славік відбив, а Шольц не встиг на добивання. На 16-ій хвилині 32-річний страбічовський новачок команди Сорока виконав подачу з правого флангу з стандарту, до м’яча ніхто не дотягнувся і він залетів у дальній кут – 0:1.

Та вже за дві хвилини Соскида відновив паритет у матчі, отримавши м’яч на правому краї штрафної трохи зблизився з воротами і потужно пробив у ближню дев’ятку – 1:1. 

У подальшому гострих епізодів практично не виникало, хіба вартий уваги удар Шольца на 38-ій хвилині з 18 метрів, але повз дальній кут. Перед перервою у нокауті побував Медведєв, після боротьби за м’яч із Боговичем і удару ліктем від захисника, та трохи відпочивши Віталій зміг продовжити гру у другому таймі.

У вирішальний відрізок матчу свою роль зіграла саме укомплектованість команди, адже Пінковський-старший по ходу гри вводив свіжі сили і один із гравців, що вийшов на заміну і забив переможний м’яч. На 84-ій хвилині 20-річний Микола Джанда влучно пробив головою, після подачі справа – 2:1.

Медея перериває свою серію без перемог в основний час і виходить до кубкового півфіналу. Іршавська команда видала напевно максимум своїх можливостей на сьогодні граючи одним складом і була близькою до пенальтійної лотереї.
  

Удари
5 - 9

Удари у рамку
3 - 3

Кутові
4 - 3


ФК «Медея» (Оноківська ТГ) – ФК «Бужора» (Іршава) – 2:1

Голи: Соскида, 18, Джанда, 84 – Сорока, 16. 

Медея: Юрій Славік – Євген Мукомела, Олександр Кобеляш, Вячеслав Пінковський, Іван Ільчук (Іван Капустей, 76) – Ярослав Вензенко (Юліан Козуб, 46), Мартін Бакша, Іван Ковач (Микола Джанда, 67), Іван Марюхнич (Анатолій Пеняк, 46), Віталій Медведєв (Богдан Зуб, 82) – Руслан Соскида
Запасні: Василь Симочко, Іван Мастяк, Олександр Семків.
Тренер - Вячеслав Пінковський-старший

Бужора: Василь Русин – Станіслав Кохан, Андрій Ломага, Анатолій Богович, Василь Росул - Юрій Сорока, Іван Бандурович, Іван Веждел, Ерік Івашко, Михайло Кучінка – Річард Шольц. 
Запасний: Іван Бровдій.
Тренер - Іван Білак.

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 411 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: