Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Перемога "по-герцівськи"
08:28
Перемога "по-герцівськи"
У Бобовищі зійшлися команди з верхньої частини турнірної таблиці – «Бобовище» з чопським «Локомотивом», тож, очікувався запеклий поєдинок.

Перемога
Хоча на початку зустрічі наставник «залізничників» Олег Яворів зазначив, що команда має певні проблеми з кадрами, але це зовсім не відбилося на грі «Локомотива», який розпочав матч доволі потужно. Вже на 5-й хвилині гості змусили бобовищанців помилитися в обороні й реалізували свій шанс. Захисники господарів під час передачі помилилися, м’яч перехопив Руслан Кравченко, який собі прокинув м’яч , здається задалеко, але оборонці знову повернули його в ноги Кравченку, який сповна віддячив за «подарунок» і відкриває лік голам у цьому матчі.
 
Господарі після цього завелися, але раз за разом марнували момент за моментом. Кілька разів на вістрі атаки діяв Олександр Пінджоля, але йому забракло точності, далі господарі невдало виконали небезпечний штрафний. Кілька разів удар не виходив у Андрія Герца, але лише до 18-ї хвилини. Чергова атака «Бобовища» завершилася ударом, захисники заблокували , але на лінії карного майданчика м’яч на ногу «піймав» Герц, який без шансів для кіпера вколотив його у сітку.
 
Господарі й надалі продовжили тиск на володіння Тарасова, але чопська команда впевнено тримала оборону й час від часу контратакувала, особливо старався Руслан Кравченко, який чіплявся за м’яч і весь час тримав у напрузі захист «Бобовища». Перша половина зустрічі так і завершилася.
 
У другому таймі малюнок двобою не змінився – господарі більше контролювали м’яч, володіли ініціативою, але забити ніяк не могли. Удари Пінджолі, Річарда Шольца були близькими до цілі.
 
Певні корективи в гру внесла погода – почався рясний дощик й глядачі були змушені перейти на трибуни під дахом. Господарі під час створення атак іноді забували за захист, чим могли скористатися залізничники - в гостей вийшла чудова контратака: четверо гравців «Локо» виходили на трьох захисників, однак із завершенням не вийшло – гравець «Локомотива» з кута воротарського пробив поруч із ближньою стійкою.
 
А на 75-й хвилині дальній удар господарів влучив у руку оборонця «Локомотива», арбітр призначив штрафний за метр від лінії карного майданчика. Гравці «Локо» апелювали до рефері, що буцім-то рука була притиснута до тіла, однак суддя свого рішення не змінив. А штрафний бездоганно низом в ближній кут виконав Андрій Герц і виводить свою команду вперед. Як виявилося цей результат став кінцевим у зустрічі й господарі святкують перемогу.
 
 
Арбітр: Лофинець Віталій (Мукачево);
Асистенти арбітра: Сенишин Роман (Ужгород), Ян Рогач (Перечин).
Делегат ФФЗ: Козик Василь (Мукачево).
 
Стадіон с. Бобовище. Глядачів: 250, температура +24
 
ФК «Бобовище» (Бобовище) – «Локомотив-Чоп» (Чоп) – 2:1 (1:1)
 
Голи: Герц, 18, 75 – Кравченко, 5.
 
«Бобовище»: Підбереський Віталій, Ливка Ігор, Вінтонюк Дмитро, Шольц Роланд, Герц Андрій, Мідянчик Роман, Бобик Сергій (Ковач Володимир 89), Пінджоля Олександр (Лаішев Євген 87), Шольц Річард, Русин Олександр (Русин Андрій 88).
Тренер: Ковач Іван
 
«Локомотив-Чоп»: Тарасов Вадим, Боднар Юрій, Кравчак Віталій, Варцаба Владислав, Дзюбенко Ігор (Диткович Роберт 52), Шимон Олександр, Павліш Анатолій, Сивак Олександр, Шутак Микола (Дячук Олександр 57), Кравченко Руслан, Кривяник Петро.
Запасний: Яворів Олег.
Тренер: Яворів Олег.
Семен Михайлик
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1009 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: