Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Перемога в лотереї принесла "В. Копані" тільки моральне задоволення
20:42
Перемога в лотереї принесла "В. Копані" тільки моральне задоволення
Останній поєдинок 5-го туру туру між «Оболонню-1» та «Великою Копанею» був центральним матчем групи «А».

Останній поєдинок 5-го туру туру між «Оболонню-1» та «Великою Копанею» був центральним матчем групи «А».

Перед його стартом пивовари вже майже гарантували собі вихід до півфіналу з першого місця. Щоб відтіснити їх звідти копанці мали вигравати від них із різницею у 5 голів, в що навіть «копанські ультрас» не вірили. Вони вимагали від своїх улюбленців виконання реальнішої цілі – перемоги в основний час. Це дозволило б їм обійти «Верховину» і посісти 2-ге місце.

В 1-му таймі перевага у володінні м’яча була за «Оболонню-1» – приблизно 53 на 47 %. Пивовари переважали суперника як за ударами – 8:5, так і за влучаннями в площину – 5:1. Понад половину своїх атакувальних дій оболонці провели правим флангом, понад третину – лівим краєм та по центру. Лідерські якості проявив Мадяр, який вів за собою партнерів. Дуже активними були також Браєр, Росоха та Вурста.

Цікавий епізод стався на 10-й хвилині коли партнери дальнім пасом вивели на ударну позицію Мадяра, та той, під час силової боротьби із захисником впав у чужій карній зоні. Арбітр дозволив продовжити гру, чим викликав хвилю негативних емоцій серед місцевих ультрас. З їх вуст пролунало: «Чистий пенальті… Та на 28-й хвилині уболівальники «Оболоні» забули про все, тому що їх улюбленці досягли свого. Спрацювала атака правим флангом, на завершенні якої Браєр віддав на Росоху. Той знову повернув на Сашка і капітан не підвів. Михайло Пилип вчасно змістився ближче до стійки, та м’яч залетів «у домик» поміж його ніг і затріпотів у сітці – 1:0. Решти ударів пивоварів бракувало влучності, не в останню чергу з причини самовідданої гри в захисті Фурика. Вдало діяли у відборі м’яча Лемак та Гулянич. Копанці більше порушували правила – 6:4. Жовта картка Лемака на 19-й хвилині тому підтвердження.

Майже дві третини атакувальних дій «Копані» відбувались по центру, чверть – правим і решта лівим флангом. Найактивними в нападі були Чонка, Гулянич, Свищо та Фозекош.

В 2-му таймі перевага «Оболоні-1» у володінні м’ячем зросла – близько 56 на 44 %. На початку тайму пивовари «гуляли» центром поля. Копанські півзахисники «сиділи» ближче до свого штрафного майданчика. Оболонці переважали опонентів як за ударами – 8:5, так і за влучаннями в площину воріт – 3:1.

Найнебезпечніше біля воріт Пилипа було на 54-й та на 65-й хвилинах. У першому епізоді Браєр розіграв стандарт відпасувавши на Мадяра, а той середнім пасом вивів на удар з 3-х (!) метрів Вурсту. Та на удар Миколи зреагував голкіпер. В другому моменті атака обома флангами завершилась якісною передачею Браєра на Луцака. Іван пробивав з досить гострого кута, але зумів влучити у праву хрестовину воріт. Після цього весь стадіон видихнув – хтось з полегшенням, та більшість у розпачі. Решті ударів підопічних Мовчана були не такі влучні. У відборі м’яча зі складу копанців найактивнішими були Бігун та Чорба, які отримали по жовтій картці (обидва за фоли проти Ігоря Пилипа). Та за порушеннями правил у 2-му таймі була рівновага – 5:5.

«Копаня» майже дві третини своїх атакувальних дій провела лівим флангом. Лідером наступу на ворота Драгули виступив Чонка. Йому допомагали Гулянич та Свищо. Вони робили ставку на стандарти. Вона спрацювала тільки раз на 68-й хвилині, коли гості з Виноградівщини отримали право на штрафний удар. Чонка приклався, як слід, з лівої ноги. М’яч обвідним ударом залетів у ближню дев’ятку від спантеличеного воротаря, підсумувавши кінцевий рахунок – 1:1.

Після матчеві пенальті могли вплинути тільки на положення «Копані», яка могла випередити «Кісву» у боротьбі за почесне 3-є місце. Єдиний незабитий пенальті Василем Пилипом дозволив їм досягти цього результату – 5:3. Останній пенальті «Оболоні-1» пробивати не було сенсу.

«В. Копаня» – «Оболонь-1» – 1:1 (по пенальті – 5:3)

Голи: Браєр, 28’, Чонка, 68‘

«В. Копаня»: Михайло Пилип, Василь Бігун, Михайло Чізмар, Михайло Дорогій, Василь Фозекош, Михайло Ткач, Михайло Свищо, Іван Фурик, Руслан Лемак, Іван Гулянич, Юрій Чонка

Запасні: Михайло Чорба, Михайло Барник

Головний тренер – Михайло Фурик

«Оболонь-1»: Віктор Драгула, Сергій Панця, Василь Пилип, Віктор Микуляк, Антон Вайнраух, Олександр Браєр, Микола Вурста, Ігор Пилип, Ярослав Мадяр, Микола Росоха, Віталій Міллер

Запасні: Роман Воучок, Михайло Томишин, Іван Луцак, Ярослав Бучок, Володимир Герестей

Головний тренер – Юрій Мовчан

Арбітр – Андрій Сімку, 1-й асистент – Соболч Алмаші, 2-й асистент – Денис Федяй, інспектор матчу – Георгій Жбора.

Євген Свищо для lobda.at.ua

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 860 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: