Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Перемогу у міні-турнірі святкувала команда з с. Середнього
13:42
Перемогу у міні-турнірі святкувала команда з с. Середнього
У спортивному залі Чопської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 відбувся спортивний турнір з міні-футболу серед юнаків віком до 2002 року народження.

У суботу, 11 січня, на Закарпатті у спортивному залі Чопської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 відбувся спортивний турнір з міні-футболу серед юнаків віком до 2002 року народження.

Футбольну честь Чопа захищали дві команди, дві футбольні дружини виставив Ужгород та приїхали юні футболісти із смт. Середнє Ужгородського району.

Змагання пройшли у цікавій, дружній атмосфері. Діти змогли проявити свою індивідуальну майстерність та командний дух, багато хто знайшов собі нових друзів. Понад дві з половиною години тривали футбольні пристрасті та баталії, а переможець став відомий тільки після фінального свистка.

В кінцевому результаті найсильнішими стали юні футболісти із смт. Середнє Ужгородського району, які зайняли перше місце. На другій сходинці п’єдесталу опинилися вихованці Чопської ДЮСШ, а третє місце зайняла одна із юних футбольних команд міста Ужгорода. Після завершення гри командам-переможцям було вручено грамоти управління освіти, культури, молоді і спорту Чопської міської ради та медалі.

Від спонсора турніру, яким виступив міський громадський активіст та меценат Самардак Валерій Володимирович, команда-переможець отримала кубок. Крім того, кращі гравці з кожної команди отримали індивідуальні кубки. Усі учасники турніру залишилися дуже задоволеними. Дуже жаль, що на це свято дитячого футболу прийшло повболівати дуже мало батьків юних спортсменів та мешканців міста.

Слід також відмітити, що протягом останнього року в місті збільшилася кількість небайдужих до чопського дитячого футболу спонсорів та меценатів, які дбають про майбутнє здорове наше міське покоління. Серед таких меценатів слід відмітити Сулиму В.В., Самардака В.В., Палко В.Є., Дохняка І.І., Рубльова О.В. та ін...

Отже, будемо надіятися, що такий дитячий футбольний турнір стане для нашого міста традиційним.
Джерело

Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 680 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: