Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Переможна серія Іваниці продовжується (ФОТО)
22:24
Переможна серія Іваниці продовжується (ФОТО)
Перший день літа зустрів гравців на стадіоні в Середньому прохолодною і подекуди дощовою погодою.

Перший день літа зустрів гравців на стадіоні в Середньому прохолодною і подекуди дощовою погодою. Команди по ходу сезону виконують різні завдання та гра вийшла бойовою.

З початку поєдинку стрімкі атаки господарів зі швидким проходження середини поля не вдавалось довести до удару. Гравці «Боржави» розуміли, що ключовою ланкою у здобутті очок у сьогоднішньому матчі є захист, тому позаду вони діяли компактно, перекриваючи вільні зони даючи на відкуп лише флангові подачі, які не несли загрози. Вже в першому таймі Іваниця змушений був замінити Пиняшка через травму.

Напівмоменти, які виникали впродовж першого тайму біля воріт Гази не вдалось реалізувати ні Сегедію, ні Кручаниці. Та найбільш ймовірну нагоду відкрити рахунок втратили гості. Після швидкої контратаки М. І. Батрин з правого флангу робив передачу на Чедрика, Смокоровський намагався перервати цей пас та м’яч зрізався у нього і Михайлу залишалося лиш чітко пробити та він не зумів поцілити у рамку.

Другий тайм розпочався із вимушеної заміни воротаря Довгого. Середнянці розпочали другу половину зустрічі потужно, і ще до закінчення першої десятихвилинки м'яч встиг побувати у воротах Шімана. На 53 хвилині під час атаки другим темпом Кручаниця за допомогою рикошету забиває такий очікуваний гол. Апеляції боржавців до арбітра за гру рукою перед цим епізодом не мали ніякого результату.

Навіть після зміни рахунку, гра і далі проходила переважно на гостьовій половині поля. Довжанці постійно намагалися за допомогою чіткого розіграшу в центрі поля доправити м’яч до Батрина та Чедрика, які шукали шансу щоб втікти від своїх опікунів та оборона господарів діяла практично без збоїв.

Високий пресинг господарів на чужій половині поля приніс результат. Після перехвату, Бандурович увірвався у штрафну з лівого флангу і віддав гольову передачу Симчу, якому залишалось лише влучити в пусту рамку воріт. Молодий Віктор Симчо у дебютній грі за основу зумів відзначитися вийшовши на заміну. До речі, він є одним із небагатьох представників закарпатського футболу в лавах збірної України. Наразі він виступає за юнацьку збірну U-17 провівши з десяток матчів. Хоч і перевага «Середнього» була беззаперечною впродовж всього матчу та назвати перемогу легкою навряд чи можна. Підопічні Іванчова відмінно відіграли в захисті більше половини зустрічі і мали змогу першими повести в рахунку та фортуна була не на їхній стороні. Як результат, прогнозована звитяга господарів над аутсайдером.

«Середнє» – «Боржава» Довге 2:0

Голи: Кручаниця 53, Симчо 77.

Арбітр: Сімку А
Асистенти: Алмаші, Кота
Делегат: Жбора Г.В.

Кількість глядачів: 100. Температура: +14.

Середнє: Юрій Славік, Роберт Смокоровський, Юрій Шукаль, Мирон Гулович, Василь Пиняшко, Іван Бандурович, Віктор Ряшко, Михайло Крьока, Володимир Лисаченко, Василь Кручниця, Крістіан Сегедій.

Тренер: Михайло Іваниця.

Боржава: Дмитро Газа, Іван Павліш, Михайло Якуб, Юрій Каганець, Василь Пилип, Михайло Михайлович Батрин, Олександр Іванчов, Іван Кузьма, Віктор Ганчич, Михайло Іванович Батрин, Михайло Чедрик.

Тренер: Павло Іванчов

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте або натисність ТУТ.
Тарас Галушка





Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1128 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: