Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Переможний акорд чемпіонів
18:43
Переможний акорд чемпіонів
Зустріч першого і третього місця носила досить принциповий характер для останніх.

Зустріч першого і третього місця носила досить принциповий характер для останніх.

«Оболонь» хоча і йшла на третьому місці, мала теоретичну можливість піднятися і на друге. Для цього їм, в принципі як і основі, потрібно було, щоб юні севлюшці оступилися в Іршаві. Та і самим здобувати перемогу у Середньому.

Впродовж чемпіонату ці команди обмінялися перемогами: 3:0 у Хусті та 4:1 в Середньому. В стартовому складі господарів були відсутні одразу декілька гравців основи, які були відправлені до команди Іваниці. Початок зустрічі був за господарями, які впевненіше контролювали м’яч і стримували суперника в середині поля. Гострі моменти почали виникати вже ближче до середини першого тайму. Не використавши декілька спроб з гри, господарі забили із стандарту. Після подачі з кута поля Тищук головою переправив круглого в сітку воріт.

Підопічні Фанти не зупинились на досягнутому і продовжували створювати передумови для взяття воріт. Гості рідко програвали боротьбу і вміло перекривали доступ до воріт Гарастея. Та на 32 хвилині ще один стандарт, на цей раз штрафний з правого краю, стає результативним. Після гострої подачі воротар відбиває перед собою, а захисник Головко, який підключився до атаки, першим був на добиванні.

З початком другої половини зустрічі гостям вдалось вирівняти гру і раз за разом тривожити Шома своїми атаками. Одна з таких вже на старті другого тайму принесла результат, коли Микола Кемінь хорошим ударом скоротив відставання до мінімального.

Проведені заміни від Фанти дали позитивний заряд для Середнього і вони прибрали м’яч до своїх ніг. Господарі за рахунок довгих передач намагались кидати в прорив швидких нападників та в останній фазі атаки гравці грали не найкраще.

На 62 хвилині Лебідь на швидкості випередив голкіпера і був збитий ним же. Пенальті впевнено реалізував Вячеслав Піньковський, встановивши кінцевий рахунок в звітній зустрічі. Юнаки середнього на мажорні ноті і з золотими медалями завершають цей сезон. «Оболонь» залишається на третьому і з бронзою.


ФК «Середнє» Середнє - ФК «Оболонь» Хуст 3:1

Голи: Тищук, 20, Головко, 32, Піньковський, 62 - Кемінь М., 40.

Середнє: Іштван Шом, Ігор Балаж, Павло Тищук (Богдан Будз, 41), Михайло Головко, Олександр Ревта, Степан Федак (Владислав Лебідь, 36), Юрій Дрозд, Олександр Свадеба, Богдан Галик, Іван Жентичка (Вячеслав Піньковський, 21), Едгард Русин.
Тренер - Фанта М.

Оболонь: Володимир Гарастей, Василь Гера, Михайло Кемінь, Михайло Алексик, Віктор Пальох, Микола Бородачов, Олександр Коп, Микола Пилип, Андрій Деяк, Василь Тодавчич, Володимир Кемінь.
Тренер – Буковинський М.

Тарас Галушка







Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1281 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: