Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Переможний гол Фляшка у Кременчуці
14:35
Переможний гол Фляшка у Кременчуці
Команда Володимира Циткіна здобуває мінімальну перемогу над "Кремінь-2" завдяки точному пострілу Фляшка.

Переможний гол Фляшка у Кременчуці На перших хвилинах гості претендували на пенальті, коли проти Василя Луціва жорстко зіграли у чужій штрафній та арбітр не вгледів порушення.

Впродовж гри підопічні Циткіна мали тотальну перевагу у володінні м'ячем, проте до вирішального удару все ніяк не вдавалось довести свої атаки. Юні кременчуцькі дублери не поступались у фізиці і в першій половині гри зуміли зберегти свої ворота на замку.

На 54-ій хвилині Василь Луців продерся у штрафній до п'ятачка і віддав на брата Петра, який з кількох метрів пробив не надто сильно і воротар легко забрав. На 63-ій хвилині Василь Луців з центра поля проникаючою передачею вивів Фляшка на ворота і Михайло, який зявився на полі п'ятьма хвилинами раніше, чудово розібрався у цій ситуації і поцілив у дальній кут - 0:1.

У господарів один з найгостріших моментів виник після стандарту на 82-ій хвилині - П'ятибрат зі штрафного метрів з 25 поцілив у ближній кут та Леванідов зіграв надійно.

На 89-ій хвилині Фляшко відібрав м'яч у захисника на фланзі і вийшов на ворота, але на цей раз не влучив у рамку.

Перша виїздна перемога хустської команди сталася завдяки джокеру команди Михайлу Фляшку, якого Циткін випустив у другому таймі. Ці три очки дозволяють підтягнутися закарпатцям до лідерів турнірної таблиці.

Наступний матч Хуст проведе вдома у суботу, 1 жовтня, із київською Чайкою. 


“Кремінь-2” - “Хуст” 0:1

Голи: Фляшко, 63.

Хуст: Леванідов Владислав - Мердєєв Вадим (Стрілець Артем, 57), Іванов Владислав, Романенко Андрій, Павлич Богдан - Вагін Ігор, Нечосов Євген (Приходько Назар, 46) - Станкович Іван (Пилип Микола, 75), Луців Василь, Іван Боднарук (Фляшко Михайло, 57) - Луців Петро (Повхан Іван, 90+1).
Запасні: Бучок Ярослав, Бєліменко Арсен, Мороз Віталій, Лєсунов Владислав.


 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 389 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: