Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Переможний камбек "Медеї"
17:33
Переможний камбек "Медеї"
У драматичному поєдинку команда Пінковського зуміла переломити хід зустрічі і перемогти у післяматчевій серії пенальті.

Переможний камбек
Перед грою експерти віддавали невелику перевагу саме полянцям, зважаючи на їх кадровий потенціал та досвід гравців. Тим більш, що ще одним посиленням для них став Євген Лукіяник. Тож виходить, що хоча Терново не змогло вийти у плей-оф, їхні гравців все рівно зіграли у чвертьфіналі і одразу троє у матчі у Середньому. На руку Поляні була і більш складна група, де вони мали змогу зіграти більш конкурентні поєдинки, ніж Медея.

Вже на старті поєдинку команди видали декілька гострих моментів – на 6-ій хвилині після подачі з кутового Кундрик пробив з 12 метрів, Славік ловить. В атаці у відповідь червоно-білі розігнали стрімку атаку два в два, Козуб на замаху прибрав захисника і пробивав з 8 метрів (хоча паралельно Соскида очікував пас), Кучінка з труднощами відбиває. 

На 9-ій хвилині Мукомела вирізав у штрафну на дальню стійку на Капустея, який пробивав у дотик з 7 метрів, але зовсім трохи не влучив у рамку. І одразу ж прийшла результативна відповідь від свалявців – Іван Русин наважився на удар з 24 метрів, по дорозі шкіряний зрикошетив від захисника суперника і влетів у ворота – 0:1.

Ранній гол негативно вплинув на гравців Медеї, у яких надалі мало що виходило попереду. А підопічні Кондрі заволодівши територіальною перевагою продовжували накочувати атаки. На 13-ій хвилині Лукіяник пасом з глибини вивів Лозинця один в один з правого краю штрафної, Славік оперативно вийшов з воріт і відбив удар нападника. За хвилину вже Іван Русин загрожував воротам Медеї ударом зі штрафного з 18 метрів, голкіпер відбиває за межі поля. Глагола подав кутовий і Кундрик на ближній стійці переправляє круглого у ворота – 0:2.

На 24-ій хвилині Іван Русин знову провірив надійність Славіка ударом з 22 метрів. На 28-ій хвилині затяжна атака Медеї завершилась ударами Вензенка та Козуба, після чого вони апелювали до арбітра, щодо влучання м’яч у руку, на що Грубінка відреагував лише жовтою для Пінковського за розмови.

Трохи згодом підстави для пенальті були й біля інших воріт, коли збили Глаголу, однак і тут не пролунало свистка рефері. 
Наприкінці тайму полянці створили ще кілька небезпечних моментів. На 42-ій хвилині у ході контратаки Лозинець вивів Лукіяника сам на сам та Славік парирує постріл Євгена. У наступній атаці вже сам Лозинець опинився у штрафній на завершенні, але пробив вище з 12 метрів.

У перерві Пінковський проводить заміни, які трохи пожвавили гру його команди. Та поворотним моментом у цій грі стало пенальті на 60-ій хвилині, що заробив Лозинець, якого збив Пінковський. Сам Михайло взявся виконувати одинадцятиметровий, однак схибив, пробивши значно вище воріт. 

На 64-ій хвилині Лукіяник завдав хорошого удару з 23-х метрів, але трохи вище ближньої дев’ятки. На 68-ій хвилині швидка атака медейців завершилась переводом Козуба наліво на Медведєва, який змістився у центр, розхитав Жаренка і пробив з-під нього обвідним ударом у дальній кут і від стійки шкіряний ниряє у ворота – 1:2.  

Після цього психологічна перевага була вже за номінальними господарями. У другому таймі Поляна виглядала вже не так впевнено і напевно була зосереджена на втриманні переможного рахунку. Та після пропущеного голу підопічні Пінковського на куражі зовсім скоро забили вдруге. На 73-ій хвилині Ковач виконав подачу з кута поля, Соскида поборовся і м’яч відскочив до Кобеляша, який забиває у падінні головою – 2:2.

 У завершальні хвилини матчу гострих епізодів вже практично не виникало, тож всі очікували серію пенальті.

Перші удари Ковача та Івана Русина були точними – 1:1. Далі забив Джанда – 2:1. Удар Андрія Русина у ефектному стрибку потягнув Славік. Далі забив Пінковський - 3:1. Едгар Русин б’є точно – 3:2. Медведєв також не схибив – 4:2. Хайнас реалізує свій удар – 4:3. Соскида свій потенційно переможний удар не забив, Кучінка відбиває. Далі Глагола зрівняв – 4:4. Бакша влучає по центру під поперечку – 5:4. А от Кундрик влучає у стійку.

Медея продемонструвала характер, здійснила видовищний камбек і переграла полянців у післяматчевій лотереї. Без сумніву кращим гравцем цього протистояння став Юрій Славік, який здійснив кілька важливих сейвів впродовж гри і відбив один з пенальті. 

За тиждень Ковача та компанію очікує ще складніша зустріч із виноградівцями. 


Удари
7-17

Удари у рамку
3-10

Кутові
9-6


ФК «Медея» (Оноківська ТГ) – ФК «Поляна» – 2:2 (за пен. 5:4)

Голи: І. Русин, 10, Кундрик, 15 – Медведєв, 68, Кобеляш, 73.

Медея: Юрій Славік – Євген Мукомела, Олександр Кобеляш, Вячеслав Пінковський, Богдан Зуб (Анатолій Пеняк, 46) – Ярослав Вензенко, Юліан Козуб (Микола Джанда, 78), Олександр Семків (Іван Ковач, 46), Іван Капустей, Віталій Медведєв – Руслан Соскида
Запасні: Василь Симочко, Іван Мастяк, Іван Марюхнич, Віталій Геці.
Тренер - Вячеслав Пінковський-старший

Поляна: Павло Кучінка - Мирон Гулович, Едгард Русин, Іван Жаренко, Євген Лукіяник - Сергій Кундрик, Іван Русин, Валентин Великий (Віталій Хайнас, 77), Артур Пукіш (Андрій Русин, 88) Олександр Глагола - Михайло Лозинець.
Запасні: Михайло Власик, Сергій Бобик, Артур Шепа, Олександр Гузинець.
Тренер – Михайло Кондря.

На 60-ій хвилини Лозинець не реалізував пенальті (мимо).

Попередження: Пінковський, 28, Медведєв, 84 – Пукіш, 31, Лозинець, 72.

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 469 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: