Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Переможний камбек "Поляни" (ФОТО)
16:35
Переможний камбек "Поляни" (ФОТО)
У битві фаворитів групи Б свалявська команда відігралась і втримала перемогу у меншості.

Переможний камбек Одним з центральних матчів першого туру Зимової першості було протистояння двох вищолігових колективів у Середньому. Вільхівці у міжсезоння оновили центральну вісь оборони – у старті вийшли Когутка та Артур Русин, рідний брат якого грає у півзахисті полянців Іван Русин. У свалявців склад практично не змінився, у порівнянні з минулим сезоном. 

Саме підопічні Кондрі місцями впевненіше виглядали на полі, проте пропустили першими. На 38-ій хвилині Міговк подав з правого флангу, Селещук продовжив передачу, а Скунзяк з семи метрів розстріляв ворота – 0:1.

Та вже за дві хвилини Поляна зрівняла рахунок, завдяки ефектному удару Валентина Великого у ближній кут з 22 метрів – 1:1.

На початку другого тайму полянці і взагалі вийшли вперед, коли стрімке підключення крайнього захисника Гуловича завершилось виходом сам на сам та Гумметов парирував удар Мирона, але Віталій Хайнас був першим на добиванні – 2:1.

На 56-ій хвилині Куцин у супроводі Жаренка рвався до чужих воріт і захисник полянців сфолив перед власною штрафною. Арбітр показав пряму червону за фол останньої надії. Минайленко зі стандарту пробив повз дальній кут. За декілька хвилини Минайленко вже мав нагоду відзначитись після кутового, але пробив трохи вище воріт. 

Скористатися грою у більшості тячівці ніяк не могли. Команда Кондрі перебудувалася, Кундрик зайняв місце центрального захисника, і вміло тримала оборону. А вже у додатковий час навіть могла забити втретє – Шепа вийшов на побачення з голкіпером, однак не зміг його переграти. 


«Поляна» - «Вільхівці» 2:1

Голи: Великий, 40, Хайнас, 50 – Скунзяк – 38. 

Поляна: Кучінка – Гулович, Власик, Жаренко, Бобик – І. Русин, Кундрик, Великий, Хайнас, Пукіш (Делеган, 46 (Хрипта, 63) (Шепа, 80))) – Гузинець.

Вільхівці: Гумметов – Лисаченко, А. Русин, Когутка, Товт - Минайленко, Селещук, Куцин, Гіді (Ганич, 63), Міговк (Апіян, 63) – Скунзяк.

Вилучення: Жаренко, 57, Кондря, 90+3.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 719 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: