Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Переможний хет-трик від "Минаю" (ФОТО)
23:10
Переможний хет-трик від "Минаю" (ФОТО)
Підопічні Миколи Гібалюка здобувають третій трофей підряд у цьому сезоні.

Переможний хет-трик від
Остання серія протистоянь виноградівців та ужгородців відбулась сьогодні в Іршаві. Поле було далеко не найкращої якості, в’язкий стан газону помітно уповільнював гру, подекуди гравцям було важко демонструвати високі швидкості, було багато падінь на рівному місці. Та ця проблема не стала вирішальною у сьогоднішній грі.
 
Минай з самого початку показав хто господар на полі, прибравши контроль над грою, при цьому не підпускаючи суперника до володінь Поповича. Вже у першу десятихвилинку синьо-білі організували декілька гострих прострілів, з якими справлялися захисники севлюшців. На 8-ій хвилині Гегедош відкинув під удар Микуляку, капітан пробив з 18 метрів, Козар відбив перед собою і Пиняшко вже готовий був завершувати атаку, але не влучив по м’ячу.
 
Через дві хвилини Лобода з правого краю вибігав до воріт і не зближаючись пробив з 17 метрів, але вище. На 22-ій хвилині Микуляк подав кутовий, Допілка продовжив головою на дальню стійку, де самотній Гегедош встиг прийняти та сильно пробити по воротам – 0:1.
 
Команда з Ужгородщини продовжувала свої наступальні дії. Ще один корнер, тепер вже Гегедош подав, а Микуляк на дальній замикав, пробивши повз воротаря та Ковтун виніс з лінії воріт. Севлюш створив найгостріший момент теж із стандарту. На 33-ій хвилині Реплюк зі штрафного поцілив у поперечку, Чумак спробував добити та Попович впіймав. На 35-ій хвилині Микуляк проривався правим краєм і виконуючи простріл влучив у ближню стійку. Ще гостріше було після навісу Гегедоша зліва, Лобода розстрілював ворота з 10 метрів, однак захисник кинувся під удар і не дав забити Яромиру. За хвилину Микуляк з середини поля протягнув м’яч до чужої штрафної і пробив з 17 метрів, кіпер робить сейв.
 
Під завершення першого тайму минайці провели гол у роздягальню. Гегедош чудовою скритою передачею виводить Пиняшка на ворота і Василь цілить точно у дальню дев’ятку – 0:2.
 
По перерві господарі посилюють атаку ще одним форвардом. Та це не дало потрібного імпульсу команді Слюсара. Точність передач на чужій половині у них була низькою. На 54-ій хвилині Реплюк завдавав удар з 23 метрів, воротар забрав. На 61-ій хвилині Чонка подав зі штрафного, Чумак був першим на м’ячі та Попович вдало грає на виході, прийнявши удар на себе і з другої спроби забравши м’яч.
 
Через п’ять хвилин Пиняшко міг оформити дубль, але не зміг переграти кіпера з близької відстані. За мить Микуляк подав зі стандарту, а Корнутяк на дальній замикав головою, знову захисники виносять круглого з лінії. Минай ні на мить не давав засумніватися всім присутнім на стадіоні у своїй підсумковій перемозі.
 
На 74-ій хвилині Ковтун пробив з 20 метрів, але не точно. Гра підходила потроху до свого логічного завершення. За п’ять хвилин до кінця Гегедош обікрав захисників Севлюша і втікав на одного воротаря та Бандурович збив його ще до карної зони, за що отримав червону картку. Сам постраждалий виконав цей стандарт, але не влучив у рамку.
 
Вже у доданий час команди обмінялись небезпечними моментами. Чедрик з правого краю штрафної вибіг до воріт і спробував прострілити, але захисники накрили цей випад. Біля протилежних воріт Машталір вийшов на ворота і намагався перекинути Гринишина, але Віталій зіграв надійно.
 
Черговий успіх Минаю, який робить хет-трик у цьому сезоні – вслід за Кубком та перемогою у чемпіонаті здобуває Суперкубок Закарпаття. Кращими гравцями у командах було визнано Василя Вашкебу та Роберта Гегедоша. І насамкінець голова ФФЗ Іван Дуран вручив кубок капітану переможців Владислав Микуляку.
 
 
Арбітр – Михайло Митровський
Асистенти – Ігор Гарлач, Валерій Шкура
Делегат матчу – Матвій Бобаль
 
м. Іршава, глядачів 500
 
ФК «Севлюш» Виноградів – ФК «Минай» 0:2
 
Голи: Гегедош, 22, Пиняшко, 45.
 
Севлюш: Василь Козар (Віталій Гринишин, 46), Артур Вайда, Іван Бандурович, Віктор Чумак, Андрій Ломага, Василь Вашкеба, Віталій Чийпеш (Денис Ребрик, 46), Василь Ковтан, Юрій Чонка, Михайло Реплюк, Михайло Чедрик.
Запасні: Андрій Гладиш, Борис Ковня, Олексій Остафійчук
Тренер – Валентин Слюсар.
 
Минай: Андрій Попович, Роберт Смокоровський, Володимир Корнутяк, Олег Допілка, Василь Беца, Ігор Вагін, Яромир Лобода (Сергій Машталір, 79), Владислав Микуляк, Олексій Шпак, Василь Пиняшко (Стефан Федак, 69), Роберт Гегедош (Едуард Дзьоба, 86).
Запасні: Владислав Сидоренко, Владислав Образцов, Іван Ковач.
Тренер – Микола Гібалюк.
 
Попередження: Вайда, 34, Чумак, 55, Ковтну, 80, Чонка, 81 – Корнутяк, 37, Лобода, Федак.
 
Вилучення: Бандурович, 85.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1723 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: