Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Переможний вояж у Петрово
10:39
Переможний вояж у Петрово
«Минай» здобуває першу перемогу в сезоні-2022/23 та виїзну в історії виступу в українській Прем’єр-Лізі.

Переможний вояж у Петрово В матчі 4-го туру закарпатці в Петрово перемогли «Інгулець» ― 2:1. 

Підопічні Володимира Шарана довели, що в Петрово їхали лише за перемогою. Уже на 19-й хвилині після навісної передачі Олексія Хахльова відзначився Єгор Твердохліб, який виграв боротьбу у двох захисників і головою спрямував м’яч у сітку ― 0:1.

Після перерви «Минай» продовжував дисципліновано діяти в захисті і гостро на контратаках. Так на 60-й хвилині Ігор Гончар після забігу правим флангом виконав передачу на дальній кут воротарської, а Хахльов в дотик вдруге змусив помилитись Паламарчука ― 0:2.

Господарі мали невелику перевагу в контролі м’яча, але до гострих моментів біля воріт «Минаю» справа не доходила. Єдиний удар у ствір гравці «Інгульця» нанесли вже в компенсований час. І він став результативним. Все почалось довгої передачі захисника зі своєї половини поля. Олександр Бандура двічі зіграв на виході і з другої спроби зупинив м’яч після удару Козака за межами штрафної площі. Анастасія Романюк показала капітану гостей червону картку, а його місце в рамці зайняв Олександр Кемкін.

Зі штрафного взявся бити сам Козак і рикошетом від «стінки» відправив м’яч в сітку ― 1:2.

На останній штурм у «Інгульця» не було ні сил, ні часу. «Минай» перервав 19-матчеву безвиграшну серію в чемпіонатах України і піднявся на 9-е місце турнірної таблиці.


ІНГУЛЕЦЬ (Петрово) ― МИНАЙ (Минай) ― 1:2 (0:1).

Голи: Козак, 90+1 - Твердохліб, 19, Хахльов, 60. 

Інгулець: Паламарчук, Нагієв, Поспелов, Ченбай, Смоляков, Коробенко (Козак, 46), Кучеренко, Одарюк (Марусич, 66), Запорожець, Клименко (Блізніченко, 46), А.Сітало.

Минай: Бандура, Гончар, Горін, Нємчанінов, Вітенчук, Трубочкін, Хахльов (Кемкін, 90), Твердохліб, Воробчак (Рогозинський, 80), Кулієв, Вишневський (Колесник, 69).

Попередження: Клименко, 43, А.Сітало, 68, Трубочкін, 77, Блізніченко, 90+4.

Вилучення: Бандура, 89.

Прес-служба ФК "Минай"

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 333 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: