Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Перезабивали втричі
09:16
Перезабивали втричі
Про чергове гольове шоу під мальовничою замковою місцевістю дізнавайтесь далі.

Перезабивали втричі
Спекотного червневого дня в Невицькому, на досить комфортному місцевому стадіоні, відбувся черговий матч господарів у рамках Західної зони першої ліги Закарпаття. У гості до зелено-чорної торсиди приїхав колектив, який зумів підвищитись із районних змагань й, зусиллями Михайла Івановича Брича та однодумців, повернути на Північну Виноградівщину, в село фермерів і риболовів, великий обласний футбол. І це при тому, що в попередні роки, за певної відсутності районного чемпіонату, їм доводилось часом грати в іршавських районних змаганнях.
 
Інша справа на Ужгородщині, де, незважаючи на певне скорочення, в руслі загальнообласних тенденцій, чисельності команд, районні змагання одні з кращих на Закарпатті. Тому Матьовці є звідки підсилювати ланки своєї команди й формувати колектив для амбітних цілей. Цього разу його підопічним вдалося забити швидкий гол. На якісний простріл із права від Готри відгукнувся Бутрик і бувально з одного метра від лінії воріт замкнув його на дальній лівій стійці – 1:0. Далі господарі трохи віддали центр, й зрідка перехоплювали м’яч і виконували швидкі переходи в контратаки, за найактивнішої участі Русина, Лаби та Янцо. Особливо помітним був Лаба, який феєрив передачами на партнерів на фланги: найчастіше віддавав Русину наліво й Готрі направо. Допомагали часом контратакам також Кирлик і Гартман. Цим самим господарі суттєво мінімізували функціональні можливості суперника.
 
На четвертій хвилині відбулась швидка атака віялом із поступовим зміщенням із ліва направо за участю Лаби, Русина та Янцо, яка завершилась ударом низом у лівий кут. Цупик зумів перевести на кутовий. Через три хвилини Янцо потужно й дуже небезпечно пробив метрів із дванадцяти повз ліву стійку. Трохи згодом ця активність змусила суперника порушити правила у власній карній зоні й Гала показав на позначку. Лаба пробив у самісінький правий кут. Цупик не зміг відбити і виймав удруге – 2:0.
 
Ближче до середини тайму гості активізувались, та захисники Невицького досить грамотно захищались, тому «чингавці» тільки марили шансами в позиційних атаках і могли розраховувати хіба на стандарти й для цього вдавались до ситуативного пресингу для заробляння кутових. Один із них міг бути фартовим, коли Михайло Іванович Брич на досвіді подав із кутового з лівого флангу так якісно, що могло навіть залетіти в дальній кут або хтось міг замкнути з метра від лінії брами, та Антал кулаками відбив і далі партнери винесли. Юрій Брич другим темпом метрів із двадцяти сильно влучив у рамку воріт, та Антал вдало обрав позицію й не ризикуючи відбив і з другої спроби забрав. Натомість, контрнаступ господарів із незначним зміщенням із правого до лівого флангу, за активної участі Янцо, Бутрика і Русина призвела до щасливої миті місцевих фанів. Любомир обвідним ударом метрів із двадцяти чотирьох влучив у дальній правий кут так, що жодних шансів у Цупика на відбиття не було, й забив один із найкрасивіших голів туру – 3:0.
 
Через три хвилини Лаба віддав на правий край штрафного майданчика, метрах у сімнадцяти-вісімнадцяти від воріт, на Готру. Віктор зробив кілька кроків уперед і потужно влучив у ближній кут, без шансів для Цупика на відбиття, та стійка врятувала гостей від «невтішної четвірочки». Трохи згодом Віщак відпасував по лівому флангу на Брича й Василь двічі точно пробив із середньої дистанції. Перший із них низом у ближній кут був підступним, та Антал зумів парирувати, однак другим дотиком нападник влучив точно під дальню праву стійку й скоротив розрив у рахунку – 3:1.
 
Трохи згодом Чорба опинився на завершенні атаки правим флангом і віддав коротко на Брича. Василь пробив низом із відскоком від газону, та Антал вдало обрав позицію й зреагував.
 
На двадцять дев’ятій хвилині Брич вколотив м’яч у правий кут, та прапорець Бабенка зафіксував, що за мить до того Юрій уже опинився в офсайді. Після цього Русина середнім пасом вивели на воротаря й Любомир метрів із двадцяти легенько пробив у дальній правий кут. М’яч рикошетом від стійки закотився за лінію воріт – 4:1. Через дев’ять хвилин Юрій Брич точним ударом метрів із шістнадцяти з відскоком від газону завершив атака по центру. Антал вдало обрав позицію і забрав. За мить Русин пробив із лівого флангу в дальній кут, без шансів для Цупика, та врятувала стійка. Кирлик влучно добив із правого краю штрафного майданчика, та Василь парирував.
 
Хоча на старті другого тайму господарі й були активніші, та не надто вдавався останній пас, а коли проходив, то удари були «аля Мазілу», натомість супернику вдалось зменшити перевагу. Простріл на ліву стійку й Чорба та Брич могли забивати з довгого метра від лінії воріт. По старшинству зробив це граючий тренер та президент команди – 4:2. Через дві хвилини Кирлик та Янцо розіграли комбінацію лівим флангом із входженням у штрафний майданчик. Ярослав метрів із дванадцяти прицільно пробивав, після короткого пасу від Михайла, та над поперечиною.
 
Далі було кілька загострень зі стандартів та з гри від гостей. На п’ятдесят сьомій хвилині Юрій Брич пробив зі штрафного в ближній лівий кут. Антал змістився й відбив. Через сім хвилин Михайло Іванович Брич пробив метрів із тридцяти під поперечину. Антал продемонстрував кращий сейв і відбив. Ще через три хвилини Юрій Брич отримав верхову передачу з лівого флангу й, не даючи м’ячу приземлитись, ефектно пробив із лету. М’яч полетів досить підступно, бо поступово опускався, та все ж метри два вище правої дев’ятки.
 
Ще через три хвильки найкращий момент зі старту тайму від господарів. Русин здолав на дриблінгу майже половину поля, й добіг до лівого краю штрафного майданчика. Любомир влучив у ближній кут. М’яч підступно підстрибував, та Цупик у падінні зреагував, продемонструвавши кращий сейв. Ще через три хвилини Бутрак подав із кутового з лівого флангу в центр штрафного майданчика. Готра підібрав м’яч трохи правіше від одинадцятиметрової позначки й пробив у лівий кут. Цупик був безсилий зреагувати, та Василя підстрахував Віщак й трохи відтермінував гол. Та майже одразу Готра прострілив із правого флангу в центр штрафного майданчика. Арбузов ударом у лівий кут, без шансів на відбиття, повернув справу до розгрому – 5:2.
 
Через дев’ять хвилин Василь Брич отримав середній пас і невідпорно пробив із лівого флангу в дальній кут, та стійка врятувала Антала від голу. Натомість, Кирлик відгукнувся на простріл із правого флангу й вколотив м’яч у лівий верхній кут – 6:2.
 
 
Арбітр – Мирослав Гала
Асистенти – Юрій Бабенко та Віталій Лофинець
Делегат ФФЗ – Георгій Жига
 
29 червня, с. Невицьке, стадіон «Замковий», ясно, + 25 градусів, 100 глядачів
 
«Невицький Замок» Невицьке – «Боржавське» – 6:2 (4:1)
 
Голи: Бутрик, 2, Лаба, 10 (з пенальті), Русин, 15, 30, Арбузов, 72, Кирлик, 82, – Василь Брич, 25, Михайло Іванович, 51.
 
«Невицький Замок»: Юлій Антал, Віктор Готра, Павло Волонтир, Юрій Жидик (Сергій Арбузов, 61), Дмитро Турега, Андрій Бутрик, Любомир Русин, Михайло Янцо, Мілан Гартман, Ярослав Кирлик, Михайло Лаба.
Запасні: Іван Дудик.
тренер – Іван Матьовка.
 
«Боржавське»: Василь Цупик, Михайло Михайлович Брич, Юрій Брич, Валентин Віщак, Олександр Чорба, Василь Брич, Михайло Іванович Брич, Михайло Кіш, Іван Костак, Михайло Мошкола, Михайло Гербик.
Запасні: Юрій Козуб, Віталій Головнич.
тренер – Михайло Іванович Брич.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 731 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: