Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Перша ліга, Східна зона, 14 тур: без нічиїх
20:58
Перша ліга, Східна зона, 14 тур: без нічиїх
Зате з високою результативністю.

Перша ліга, Східна зона, 14 тур: без нічиїх

Саме так зіграли представники Східної зони. У шести матчах чотири рази вигравали господарі, двічі – гості, а забивали команди в середньому 4,3 гола за матч.

ФСК «Говерла» (Ясіня) – ФК «Вишково» – 5:1 (юнаки – 3:0)

Рахунок цілком відображає співвідношення «сил» у матчі. 3:1 у першому таймі та 2:0 у другому. Уже на 4 хвилині зі штрафного Олександр Тулайдан відкрив рахунок. Далі його збільшили Мирослав Павлючок (реалізував пенальті на 17 хв.) і Василь Терпак (20 хв.). І хоч гості до перерви відповіли влучним «пострілом» на 37 хв., та в другій «сорокап’ятихвилинці» господарі зберегли за собою перевагу, про що засвідчив дубль Валерія Цуперяка. «Говерла» й надалі – непохитний лідер.

ФК «Інтер» (Ганичі) – ФК «Вікторія» (Б.Церква) – 5:1 (0:5)

Незважаючи на відсутність 5 гравців «основи», господарі зуміли віднайти ключі до воріт суперника й у першому таймі вели 3:0, а після перерви забили ще двічі. Зокрема, два голи на рахунку капітана команди Миколи Фіцая (один – зі штрафного), гол в активі Івана Молодика та дублем відзначився Іван Куцин. Гості ж зуміли відповісти тільки голом престижу через помилку в захисті суперника. Отож футболісти Ганичів продовжують упевнено замикати першу трійку.

ФК «Діброва» (Н.Апша) – ФК «Беркут» (Бедевля) – 4:1 (1:0)

Це був хороший матч із потужною та збалансованою в усіх відношеннях грою господарів, непоганими діями суперника, якому, утім, не вистачало завершального точного удару. Спочатку відкрили рахунок гості. Перший же «потсріл» у матчі по воротах зусиллями Павла Велегана у лівий від голкіпера кут на 7 хв. приніс узяття воріт. Далі господарі розіграли кутовий, і Олександр Ярошевич на 13 хв. встановив паритет. Потім суперники діяли за принципом гойдалки, та наприкінці тайму (45+1 хв.) дібровцям удалася масована атака, захисник суперника на лінії воріт зіграв рукою, і пенальті чітко реалізував Іван Поп – 2:1. Другий тайм запам’ятався впевненими діями футболістів із Н.Апші за окремих випадів «Беркута». Голи ж забивали тільки господарі. Спочатку перевагу збільшив на 50 хв. Василь Дан, а на 90+1 Юрій Поп розібрався з двома захисниками та влучив у дальній кут. Отож «Діброва» обходить «Беркут» у турнірній таблиці.

ДЮСШ Тячів – СК ім.І.Яремчука (В.Бичків) – 1:3 (1:1)

Перший тайм подарував надію господарям на позитивний результат. Вони, зокрема, відкрили рахунок на 8 хв. завдяки Вікторові Параді. І хоч усередині тайму (24 хв.) Василь Рус установив паритет, та все ж для тячівці на перерву пішли з одним очком. А ось у другій «сорокап’ятихвилинці» великобичківці тактично переграли суперника й ближче до завершення матчу завдяки голам того ж В.Руса (77 й 90+1 хв.) досягли потрібного для себе результату.

ФК «Авангард» (Тересва) – ФК «Терново» – 0:1 (1:0)

Попри статус аутсайдера тересвянці дали справжній бій суперникові й аби трохи більше мали спортивного щастя, то могли б зіграти проти одного з лідерів першості й із позитивним рахунком. А так за приблизної рівноваги удача була на боці гостей. У другому таймі зусиллями Вільяма Проданця (63 хв.) вони забили єдиний гол у матчі й зберегли другий рядок у турнірній таблиці.

ФК «Карпати» (Дубове) – ФК «Верховина» (Міжгір’я) – 4:0 (3:0)

Гольовий маховик «Карпат» продовжує розкручуватися, що відчула на собі й «Верховина». Господарі забили в кожному з таймів по два голи (Євген Дикун, 11; Роман Дьолог, 17; Владислав Галац, 47, 85). Могли відзначитися й іще не раз. Однак і 4:0 – вагома перемога. Футболісти з Дубового вже дихають у спину першій п’ятірці.

Фаворити в зоні поки ті ж самі. Інтриги в розподіл призових місць може додати одна з команд першої п’ятірки або ж навіть із числа середняків загалом. Зокрема, у другому колі потужно виглядають «Карпати» із Дубового, які, схоже, не на жарт вирішили приєднатися до гонки за високі турнірні сходинки.

Володимир ТАРАСЮК, ФФЗ

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 684 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: