Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Перша перемога "Минаю" в аматорах
11:33
Перша перемога "Минаю" в аматорах
Коломийське "Покуття" зазнало поразки від ФК "Минай" із Закарпаття у матчі 3-го туру чемпіонату України серед аматорів.

Перша перемога
У першому домашньому матчі коломияни приймали дуже непростого суперника - ФК "Минай". Амбітна та добре укомплектована команда із передмістя Ужгорода їхала виключно за перемогою. Турнірне становище зобов'язувало обидвох суперників діяти активно.
 
Перший небезпечний момент створили коломияни, коли після затяжної атаки з лінії штрафного пробив Шибко трохи вище поперечини. Та поступово гості відтіснили зелено-білих від власних воріт, забрали м'яч і почали активно діяти в атаці. Дуже швидкі переміщення гравців групи атаки стали серйозною проблемою для коломийських обронців.
 
Вже на 11-ій хвилині один із лідерів ФК "Минай" Михайло Кополовець влучним ударом в дальний кут відкриває рахунок. Після цього гості стали грати по рахунку, приділивши більшу увагу обороні та очікуючи на можливість провести швидку атаку. До перерви як коломияни так і минайці мали можливість змінити рахунок на табло. Але Кисилиця та Бабенко справлялися з своїми обов'язками.
 
Любомир Корнута ще до перерви провів одну заміну. Замість Уграка на поле вийшов Ковальчук. У другому таймі появився на газоні і Олійник.
 
Після відпочинку на полі мало що змінилося. "Покуття" намагалося загострити гру, створити щось біля воріт суперника. І були можливості зрівняти рахунок. Небезпечно пробивав Москалик, Подолюк. А гості дочекалися своєї нагоди подвоїти перевагу в рахунку. На 77-ій хвилині Гегедош безперешкодно ввійшов у штрафний майданчик та влучив у дальний кут воріт Кисилиці. В останні хвилини гри ближче до забитого м'яча були гості. Лише в компенсований час коломияни могли двічі пропустити.
 
"Минай" здобуває для себе історичну перемогу - першу на всеукраїнському рівні. А коломиянам потрібно добре проаналізувати цю гру і готуватися до наступних суперників. Команді дуже не вистачає хорошого нападника. Це показав і матч проти ужгородців. Зміщення на вістря атаки когось із хавів (Москалик, Гаврилюк, Уграк) не вирішило проблеми. Хоча не все так погано і очки ще вдасться здобути. Просто "Минай" на сьогоднішній день сильніший за "Покуття".

Наступний тур "Минай" буде пропускати, а в 5-му (10 вересня) прийматиме вдома оржівський "ОДЕК".

 
Арбітр: Садковський І.В. (Тернопіль)
Асистенти: Ковальчук Ю.А. (Львів), Притула О.Г. (Львівська обл)
4-й арбітр: Дем'янчук Т. (Івано-Франківськ)
Спостерігач арбітражу: Дмитрук Я.В. (Рівне)

Чемпіонат України серед аматорів. Група 1, 3 тур.

20 серпня, 17:00, 1 000 глядачів
Коломия, стадіон "Юність".
 
"Покуття" (Коломия) - ФК "Минай" - 0:2 (0:1)
 
Голи: Кополовець (11), Гегедош (77)


Результати матчів 3-го туру:
 
ФК “Калуш” — “Кристал” 0:1
“Нива” (Теребовля) — ФК “Малинськ” 1:2
“Рочин” (Соснівка) — ФК “ОДЕК” 0:0

ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці "Покуття" Фейсбук.

Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 1505 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: