Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Перша звитяга ФК "Сільце" у чемпіонаті (ФОТО)
19:00
Перша звитяга ФК "Сільце" у чемпіонаті (ФОТО)
Відтак, кінцевий результат - 2:0 за іршавцями, які здобувають свою першу звитягу у чемпіонаті.

Перед початком матчу, футболістів вітали почесний президент ФК "Сільце" Сергій Малицький, Сергій Лупак, а також заступник голови Іршавської адміністрації Петро Добромільський.

Матч розпочався з атак господарів. Вперше «Сільце» могло відкрити рахунок на 15 хвилині, але після передачі Івана Жаренка, Сергій Білан пробив не точно. Гості відповіли кількома атаками та воротар господарів Віталій Спесивцев у кожній з них діяв відмінно. Вже в другій половині першого тайму після передачі Руслана Максима, Іван Жаренко вийшовши віч-на-віч з кіпером поклав м’яч у лівий кут воріт гостей - 1:0. Перший тайм так і завершився, мінімальною перемогою господарів.

Друга половина гри була цікавішою. З початку другого тайму «Сільце» могло подвоїти рахунок, на 57 хвилині зі штрафного удару Сергій Білан пробив повз стійку. Вже в середині другого тайму «Ракошино» пішло ва-банк. Вони могли як зрівняти рахунок, так і вийти вперед та воротар іршавців був на висоті.

За 15 хвилин до закінчення поєдинку «Сільце» забиває другий гол. Дубль оформлює Іван Жаренко, зловивши підопічних Віктора Монди на контратаці. Під кінець гри на 87 хвилині матчу, Олександр Русин вийшовши на побачення з голкіпером міг забивати третій м’яч та йому забракло точності.

Відтак, кінцевий результат - 2:0 за іршавцями, які здобувають свою першу звитягу у чемпіонаті.
Владислав Машіко, Фото: Сергій Малицький





Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1732 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: