Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Перше коло Східної зони. Статистичні підсумки
11:30
Перше коло Східної зони. Статистичні підсумки
Про статистичні родзинки першого кола в першій лізі Закарпаття читайте далі.

Перше коло Східної зони. Статистичні підсумки У першому півріччі в цьому дивізіоні, який на схід від Широкого, зіграно аж 66 матчів, у яких 39 перемог здобули господарі й 15 раз вигравали гості. Ще 12 поєдинків завершились унічию.

Відповідно до цих результатів команди, які грали вдома, вибороли 129 залікових очок, що становить 65.2 % від тих, які було можна здобути. У домашніх матчах феєричну гру демонструвала «Говерла», яка в рідному «ясінянському пеклі» виборола 100 % можливих балів. Не можна не згадати й їх сусідів із «Карпат», які в рідному Рахові здобули 86.7 % можливих пунктів.

У команд, які грали на виїзді дещо скромніші показники – 57 очок, що становить 28.8 % від тих, що можна було вибороти. Головний внесок у цей показник зробив «Інтер» із Ганичів, який на чужих полях здобув 61.1 % можливих балів.

Загалом у 66-ти матчах першої половини сезону забито 257 голів (3.89 за гру). Найрезультативнішим матчем був двобій 3-го туру в Білій Церкві, де «Вікторія» та «Авангард» на пару наколотили 11 (!) голів. Не менш вражаюче гольове шоу фани побачили в 5-му турі в Ганичах, де «Інтер» та «Авангард» забили 9 м’ячів.

Господарі загалом наколотили 162 голи (2.45 за поєдинок). Головний внесок у це зробив клуб «Ім. Івана Яремчука», середня домашня результативність якого становила 4.0 м’яча за гру, та «Інтер», який в рідних Ганичах забивав 3.8 гола за матч. Гості забили скромнішу кількість мячів – 95 (1.44 за поєдинок). На виїзді себе найкраще себе почували атакувальні гравці рахівських «Карпат», які в середньому забивали 2.0 гола за гру.

Для господарів найкращим був 6-й тур, коли вони вибороли 100 % можливих очок та досягли шаленої середньої різниці голів – (+2.67) за матч (при середній за перше коло – (+1.02) м’яча за поєдинок). Головний внесок тоді в загальний результат зробив «Старт», який переміг із різницею в 4 голи. Непоганим для домашніх колективів був і 4-й тур, коли вони здобули 88.9 % можливих балів та показали якісну середню різниці голів – (+2.5) за матч. Вагомий внесок у це зробили команди з Великого Бичкова, Тернова, Рахова, Тересви та Ясіня.

Для гостей кращим був 1-й тур, коли вони вибороли 72.2 % можливих пунктів та досягли чудової середньої різниці голів – (+1.5) за гру (при середній за перше коло – (-1.02) за матч). Головний вклад у це зробила «Велика Копаня» та «Авангард», які на старті здобули розгромні перемоги на чужих полях. Непоганим для виїзних команд був і 8-й тур, коли вони здобули 50 % можливих очок та досягли непоганої різниці м’ячів – (-0.33) за поєдинок. Вагомий внесок у це зробив «Інтер», який у цей день на виїзді переміг із різницею в два голи.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 824 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: