Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Перший кубок Антоніна Бірова поїхав до Іршави
22:05
Перший кубок Антоніна Бірова поїхав до Іршави
На початку серпня на стадіоні «Тиса» у селі Пийтерфолво на Виноградівщині вперше пройшов футбольний кубок Антоніна Бірова.

На початку серпня на стадіоні «Тиса» у селі Пийтерфолво на Виноградівщині вперше пройшов футбольний кубок Антоніна Бірова.

Його організували місцевий спортивний клуб разом із районною федерацією футболу.

У змаганнях взяли участь команди СК «Петрово», ФК «Бужора» ( Іршава), ФК «Дийда» ( Берегівський район) та ФК «Дерцен» ( Мукачівський район).

Згідно проведеного жеребкування, у першому поєдинку зустрілися «Бужора» та Дийда». В основний час матчу жодна з команд не зуміла відкрити рахунок. І лише за серією одинадцятиметрових ударів перемогу здобули іршавчани.

У другій парі учасників з рахунком 5: 3 «Петрово» переконливо розібралося з «Дерценом». Отож фіналістами кубкового змагання стали команди Пийтерфолва та Іршави.

У напруженому поєдинку суперники обмінялися забитими голами – 1:1. Тож знову переможець визначався через пенальті. Більш влучно били по воротам футболісти «Бужори», тому й отримали з рук Антоніна Бірова жаданий трофей.

До речі, уславлений іменинник футбольного свята А.О.Біров також не залишився у цей день без нагороди. Йому дісталася Подяка обласної федерації футболу.

До організації та проведення кубкового турніру зусилля доклали пийтерфолвівський сільський голова Валентин Товт і місцеві підприємці Віктор Дем'ян та Ернест Бенце.



Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 787 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: