Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » Перший тур чемпіонату міста Ужгород стартує 18 серпня
10:51
Перший тур чемпіонату міста Ужгород стартує 18 серпня
У п’ятницю, 14 серпня, відбулася зустріч керівників футбольної асоціації обласного центру з командами-учасницями чемпіонату міста.

Перший тур чемпіонату міста Ужгород стартує 18 серпня Поки дозволяє пандемічна ситуація, вирішили розпочинати змагання. Їх старт запланований на 18 серпня. Учасники повинні до цього часу підготувати необхідну документацію, стадіони та членські внески. Гратимуть у два кола і якщо на заваді не стане погіршення карантинних умов, то, як зазначив голова Асоціації футболу Ужгорода Василь Гомонай, завершать у листопаді.

На зібранні присутні розглянули формат змагань, регламент, основні вимоги до полів, бюджет чемпіонату. Визначили три базові дні для матчів: вівторок, середу четвер.

Попередньо згоду на участь дали колективи зі Сторожниці, Невицького, Середнього, а також «Радванка», «Еко», «Турбогаз», «Будівельник» і «Вопак».

Представники ГО «Асоціація футболу Ужгорода» на своєму засіданні сформували пари І туру. У перших зустрічах зійдуться такі учасники:


18.08 (вівторок)

ЕКО – «Трансвуд»

Стадіон «Автомобіліст»


19.08 (середа)

«Prevention» – «Турбогаз»

Стадіон «Авангард» (2-е поле)


20.08 (четвер)

«Вопак» – «Будівельник»

Стадіон «Автомобіліст»


ФК «Радванка» – вихідний.


Початок матчів о 18.30.

Прохання до гравців та глядачів дотримуватися карантинних вимог. У випадку погіршення карантинної ситуації матчі будуть перенесені.
Володимир ТАРАСЮК, ЗАФ

 
Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 585 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: