Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Підопічні Кондрі обіграли іршавську "Бужору"
20:12
Підопічні Кондрі обіграли іршавську "Бужору"
У Іршаві на матч місцевої «Бужори» з потенційно найсильнішим клубом Закарпаття 2014 року чекали з певним острахом.

У Іршаві на матч місцевої «Бужори» з потенційно найсильнішим клубом Закарпаття 2014 року чекали з певним острахом. Перед початком двобою присутні вшанували хвилиною мовчання загиблих на сході України.

Кілька гравців «Поляни» (Реплюк та Лютнянський) навіть співали гімн України, чого раніше мені спостерігати в закарпатському чемпіонаті не доводилось. Найрадикальніші іршавські ультрас зі стартовим свистком виголосили традиційну кричалку про Путіна.

Матч обслуговував арбітр - Сергій Гецко. Полянці з початку матчу захопили контроль над м'ячем і домінували до фінального свистка.

Підопічні Кондрі прагнули створити гостроту дальніми ударами та навісами зі стандартів. Першого удару на 3-й хвилині завдав Куделко. Натомість іршавці вперше дійшли до чужого штрафного майданчика близько 10-ї хвилини. При цьому Лева, який завершував триходівку лівим флангом за участю Шабатури та Бровді, не знайшов нічого кращого як картинно впасти. Звичайно, іршавці знали, що головний арбітр Гецко родом з Ільниці, та все ж його кваліфікація не дала йому шансів на призначення пенальті у ворота гостей.

«Поляна» змогла зламати захист суперників навісними. Якщо удар головою Гегедоша на 19-й хвилині, після навісу з флангу Реплюка, прийшовся повз стійку, то вже в наступній аналогічній атаці капітан гостей Береш, після навісу з лівого флангу Ковтуна, переправив м'яч у правий кут – 1:0.

Після цього гра трохи вирівнялась. Полянці змогли використати оперативний простір, який у них з'явився. Спочатку після удару Ковтуна в лівий кут на 26-й хвилині, Ігнатишин перевів м'яч на кутовий. Після навісу Гегедоша, Реплюк головою скинув м'яч на ліву стійку, де самотній Пакош подвоїв перевагу – 2:0. Через дві хвилини, після удару Ковтуна, господарів врятувала стійка. Свисток на перерву співпав із кричалками про північного агресора, після чого третина місцевих фанів, не вірячи в сили своїх улюбленців, залишили межі стадіону.

2-й тайм активніше розпочала «Бужора». І вже на 49-й хвилині це дало їм результат. Гулей завершив влучним ударом з-за меж штрафного майданчика атаку по центру і забив один із найкрасивіших голів туру. М'яч зняв павутину з дев'ятки воріт Лютнянського – 1:2.

Цей гол подіяв як холодний душ на гравців «Поляни», які додали у швидкості на що іршавці відповідали фолами.

Кінцівка була за гостями. Островка, який з'явився на полі після перерви, вийшов майже віч-на-віч з воротарем. Євген, у боротьбі з Гасинцем, зміг переправити м'яч в сітку – 3:1.

Довести рахунок до розгромного могли Реплюк та Куделко, та на їх постріли зреагував воротар.

Як підсумок, чергові залікові пункти здобуває "Поляна", чого не скажеш про "Бужору".

«Бужора» – «Поляна» – 1:3 (0:2)

Голи: Гулей, 49 – Береш, 20, Пакош, 27, Островка, 79.

«Бужора»: Василь Ігнатишин, Володимир Староста, Іван Бровді, Іван Лева, Олександр Бундаш, Іван Довгінко, Мирослав Ломага, Дмитро Гулей, Іван Химинець, Аркадій Гасинець, Євген Шабатура

«Поляна»: Мирослав Лютнянський, Юрій Береш, Василь Куделко, Юрій Кохан, Олександр Пакош, Іван Русин, Василь Ковтун, Роберт Гегедош, Михайло Реплюк, Богдан Павлич, Василь Попович

Євген Свищо для Lobda.at.ua

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 892 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: