Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » Підопічні Райди, Шусти та Ганчича тріумфують у ДЮФЛ Іршавського району
15:48
Підопічні Райди, Шусти та Ганчича тріумфують у ДЮФЛ Іршавського району
Про останні футбольні баталії на іршавському стадіоні «Авангард» дізнавайтесь далі.

Підопічні Райди, Шусти та Ганчича тріумфують у ДЮФЛ Іршавського району
 
ДЮСШ «Колос» U 13 Кушниця поклала сім проти двох
 
Стартові хвилини хоча й пройшли на зустрічних курсах, та все ж атаки підопічних Райди були змістовніші та частіше приводили до ударів. Тому не дивно, що саме Грабар в середині першого тайму відкрив рахунок, коли замкнув прострільну передачу з правого флангу й влучив у кут – 1:0.
 
Через дев’ять хвилин Титинець, на завершенні контратаки по центру, вийшов віч-на-віч із Чийпешем і влучив у лівий верхній кут, та суперника врятувала поперечина. Та за мить партнери Івана заробили право на пенальті, який ударом у лівий кут реалізував Сньозик – 2:0.
 
Через шість хвилин найкращу нагоду забити мала команда з Вільхівки, коли атаку правим флангом, підступним ударом із 25-ти метрів із відскоком від газону, завершив Тарас Глеба. Поляк ловив, та м’яч відлетів від рук і тільки з другої спроби Василь зафіксував його, зберігши сухість своїх воріт на стартові хвилини тайму наступного.
 
Уже на старті другого тайму, на 27-й хвилині, команда з Кушниці могла довести рахунок до розгромного, коли на удар із близької відстані зреагував Поляк. Через дві хвилини ще одна атака лівим флангом завершилась влучним ударом із 8-ми метрів, та воротар знову відбив. Та за якусь мить Титинець ударом із 14-ти метрів все ж довів справу до розгрому – 3:0. Далі більше: наступ лівим флангом ударом під далльню стійку завершив Рудош – 4:0.
 
У середині тайму Глеба повернув надію своїм партнерам, коли завершив атаку по центру результативним ударом із 18-ти метрів – 1:4. Та Сньозик, ударом зблизька під поперечину, оформив дубль і досить швидко повернув попередню різницю в рахунку – 5:1, а далі Титинець все ж реалізував свій вихід віч-на-віч із воротарем і довів рахунок до непристойного – 6:1.
 
І хоча Кормош потім зміг відквитати ще один гол – 2:6, та Титинець довів справу до власного хет-трику й встановив остаточний дуже пристойний як для нового чемпіона рахунок – 7:2. Загалом підопічні Михайла Райди та Ганни Костраби здобули вражаючі 39 очок (при шаленій різниці голів – 53:5).

 
Арбітр – Вадим Рубей

1-е червня, м. Іршава, стадіон «Авангард»», 100 глядачів, ясно
 
ДЮСШ «Вільхівка-Кам’янське» U 14 – ДЮСШ «Колос Кушниця» U 14 – 2:7
 
Голи: Тарас Глеба, 40, Василь Кормош, 48 – Владислав Грабар, 9, Анатолій Сньозик, 19, з пенальті, 42, Іван Титинець, 30, 44, 50, Михайло Рудош, 33
 
ДЮСШ «Вільхівка-Кам’янське» U 14: Михайло Чийпеш, Михайло Кормош, Максим Кормош, Іван Кормош, Іван Реслер, Василь Веждел, Василь Веждел, Василь Кормош, Юрій Чегіль, Тарас Глеба, Дмитро Глеба,
Запасні: Андрій Кормош
тренер – Віктор Цогла
 
ДЮСШ «Колос Кушниця» U 14: Василь Поляк, Василь Білей, Станіслав Кузьма, Віталій Воробок, Віталій Свистак, Анатолій Сньозик, Василь Лапко, Владислав Грабар, Михайло Рудош, Іван Титинець, Ігор Лижичко
Запасні: Владислав Білей, Євген Поринець, Юрій Барник, Олександр Нитка, Михайло Ференці
тренери – Михайло Райда та Ганна Костраба
 
 
ДЮСШ «Заріччя» U 14 вирвало бронзову перемогу
 
Цей поєдинок пройшов у набагато рівнішій боротьбі, ніж попередній, тому видовища годі було чекати. Зарічанці хоча й мали незначну територіальну перевагу, та до ударів справа довго не доходила. Невеличку небезпеку несли штрафні удари, та опоненти зуміли з честю вийти із кількох таких стандартів. Та в середині тайму підопічні Любомира Ганчича все ж зуміли довести до логічного завершення свою атаку правим флангом зі зміщенням до центру й Марко ударом із шести метрів вколотив м’яч у лівий кут – 1:0.
 
Надалі все проходило в більш спокійнішому руслі без надмірних швидкостей та суттєвих загроз, тому захисники та опорні півзахисники можуть занести ці хвилини собі в актив, а атакувальні гравці мають із ще більшою наснагою працювати на тренуваннях, щоб у майбутньому демонструвати більш видовищну гру. Утім, зарічанці в кінці другого тайму все ж змогли скористатись із того, що суперник намагався кинути всі сили в атаку. Садварій завершив контратаку по центру ударом із 12-ти метрів у лівий кут – 2:0, що дозволило його партнерам здобути в сумі пристойні 30 залікових балів (37:20) та бронзові нагороди першості. Срібло ще раніше забезпечив собі ДЮФК «Бронька».

 
Арбітр – Вадим Рубей
Асистенти – Іван Біров та Михайло Лялюк

1-е червня, м. Іршава, стадіон «Авангард»», 100 глядачів, ясно
 
ДЮСШ «Заріччя» U 14 – ДЮСШ «Колос Білки» U 14 – 2:0 (1:0)
 
Голи: Олександр Марко, 14, Михайло Садварій, 50
 
ДЮСШ «Заріччя» U 14: Владислав Чебурашкін, Ярослав Воробок, Василь Кинів, Богдан Лижичко, Василь Садварій, Михайло Садварій, Василь Гозда, Андрій Булеза, Олександр Марко, Віталій Лазюн, Петро Зейкан,
Запасні: Михайло Химич, Василь Кобаль
тренер – Любомир Ганчич
 
ДЮСШ «Колос Білки» U 14: Богдан Зейкан, Михайло Дикий, Ростислав Глеба, Юлій Білинець, Сергій Добра, Віталій Ластівка, Юрій Староста, Юрій Зовдун, Михайло Симканич, Юрій Дудла, Олександр Бажів
Запасні: Юрій Михайлочко, Юрій Мигалега
тренер – Іван Староста
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 1164 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: