Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Підсумки 1/8 фіналу Кубка Закарпаття
21:28
Підсумки 1/8 фіналу Кубка Закарпаття
У неділю, 30 березня, відбулось 7 поєдинків 1/8 фіналу Кубка Закарпаття.

У неділю, 30 березня, відбулось 7 поєдинків 1/8 фіналу Кубка Закарпаття.

Головна сенсація дня сталась у Волівці, де краща команда району «Карпати» приймала п’яту вищолігову команду «Севлюш». Можливості клубів на успіх розцінювались як 47 на 53 % на користь гостей. У основний час шанси виноградівців вважались ще вищими – 45 на 55 %. Найреальнішою мала стати перемога гостей у 2 голи. Горянам було необхідно вирвати хоча б нічию, так як у серії пенальті можливості клубів були майже рівними – 49 на 51 %. Та місцеві гравці дали бій іменитому супернику і перемогли в основний час – 2:0. За це їм можна віддати приз «фантазіста дня».

Несподіванка майже аналогічного калібру сталась також у Великих Лазах, місцевий міцний середняк районного чемпіонату приймав «Боржаву». Можливості клубів на успіх розцінювались як 48 на 52 % на користь гостей. У основний час шанси довжанців вважались ще вищими – 46 на 54 %. Найреальнішою мала стати перемога гостей в 1-2 голи. Горянам було необхідно вирвати хоча б нічию, так як у серії пенальті можливості клубів вирівнювались – 50 на 50 %. Довжанці хоча й вели в рахунку досить довго – 1:0, і набагато менше – 2:0, та далі пропустили два необов’язкові голи і перевели поєдинок у післяматчеві пенальті – 2:2. А там фортуна посміхнулась господарям – 5:4. За таку двотижневу проворність представникам Ужгородщини віддаємо приз «гроза авторитетів».

Решта матчів завершилась більш прогнозовано. Близькими до сенсації були ЛВДС, які в Дубриничах дали бій міцному середняку першої обласної ліги та нещодавнього зимового обласного чемпіонату «Вишкову». Основний час, всупереч прогнозам на користь гостей, закінчився внічию – 1:1. А під час пенальті більше пощастило гостям – 3:2. ЛВДС вручаємо умовний приз «борець до кінця».

Володар кубка «Поляна» не помітив зіркових земляків зі Сваляви – 4:1, а їх головні конкуренти за цьогорічний трофей «Середнє», «Оболонь» та «Петрово» перемогли відповідно «Сокіл», «Великий Березний» та «Стройно» – 3:0, 1:0 та 3:2. Всім чотирьом вручаємо умовний приз «стабільність дня».

Загалом на цій стадії (з врахуванням новодавидківського матчу) господарі здобули три перемоги, з яких одна по пенальті. Гості виграли 5 поєдинків, з яких одна за наслідками лотереї. Забито 30 голів (3.75 за матч), з яких по 15 на рахунку як господарів, так і гостей.

Євген Свищо для lobda.at.ua

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 725 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: